Zářivé neonové barvy

Zářivé neonové barvy

27. března 2012, barevné oblečení, barvy jara 2012, fashion trends, módní trendy, neon, neonové barvy, barevné, asos

Sponzorované odkazy

Nosit neonové barvy může být zábavné, vždyť živé barvy můžou přidat do vašeho outfitu jiskru a šmrnc. Neon dokáže proměnit tmavé fádní oblečení ve stylové a zajímavé.

Dobré je začít pozvolna, například u neonových laků na nehty. Je to jednoduchý způsob, jak pozvolna přejít a zvyknout si na neonově zářivé barvy. Barevné nehty můžete nosit ve dne i v noci. Nebo si kupte neonovou peněženku nebo malou kabelku, která je o něco odvážnější než lak na nehty. A co potom neonové boty! Někteří lidé se vyhýbají barevným botám a raději nosí základní hnědé nebo černé, protože se dají dobře kombinovat a hlavně na sebe tolik neupozorňují. Jarní trendy ale kážou něco jiného – přijměte barvy, protože sedají navzájem výborně kombinovat.

Do neonových barev se nemusíte oblékat od hlavy až k patě. Kupte si neonovou sukni nebo neonové tričko a zkombinujte ho s krémovou nebo černou barvou. Perfektní volbou je také kombinace neonových barev s bílou, béžovou nebo khaki.

Neonové šaty nebo kalhoty doplňte neonovým páskem v jiné neonové barvě, například oranžové šaty a růžový pásek nebo fialová a zlaté doplňky.

Velkou opatrnost vyžaduje kombinování neonových barev, aby výsledek nebyl příliš divoký a nepůsobil levně. Osobně se mi líbí kombinace oranžových kalhot a modrého svetru.

Všimněte si, že jednoduché střihy dávají neonovým barvám vyniknout a nepůsobí tak divoce jako na designově propracovaných střizích.

Působivý je také vzor z neonových barev. Neuvěřitelně zajímavě působí kombinace přírodních divokých vzorů s něčím tak umělým jako jsou neonové barvy. V poslední době jsem si zamilovala zebří vzor s růžovými doplňky nebo neonově zbarvený podklad pod vzory divokých šelem.

Doplňky k neonově zbarvenému oblečení volte jednoduché a nejlépe jednobarevné. Nejlepší volbou je stříbro nebo zlato.

Velkou inspirací Vám mohou být 80. léta.

Zdroj: www.asos.com, www.polyvore.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu