Jarní kolekce Mango 2012

Jarní kolekce Mango 2012

28. března 2012, mango oblečení, Mango 2012, Mango, jarní kolekce, trendy

Sponzorované odkazy

Dovolte, abych Vám představila nejnovější Mango kolekci pro jaro 2012. Najdete zde spoustu stylových kousků, které si získají Vaši pozornost. K dispozici jsou jednoduché uvolněné siluety i sofistikovaná elegance. Jedná se o dokonale vyváženou představu letní ležérnosti, nespoutaného tance a vhodným kancelářským vzhledem.

Španělská značka nabízí uvolněný styl pro všední den, nevšední noc a k tomu dokonale propracované oděvy pro kultivovaný vzhled na vysoké úrovni. Ať už jste minimalistický nebo bohémský typ, v explozi módních trendů si určitě vyberete. Prohlédněte si následující lookbook a již nebudete pochybovat.

Něžné typy si oblíbí světlé pudrové barvy na uhlazených blejzrech, šortkách a jednoduchých topech. Nechybí ani plisované šaty a dlouhé sukně, které si v žádném případě nenecháme ujít. Možná už druhou sezónu sbíráte odvahu na stylový overal. Tak potom máte jedinečnou příležitost vyzkoušet si overal z Manga, který sedne každé postavě.

O víkendu pak oceníte batikované tričko vhodné pro pohodový den. A co říkáte na vkusné svetříky, volné a pohodlné nebo delší lehké pleteniny místo šatů. Stejně pohodlně, už na pohled, vypadají kalhoty s širokými nohavicemi nebo se sníženým sedlem.

Mezi jarní trendy letos patří i džínové košile, které si nikdy nezískaly moji přízeň. Pokud jste na tom stejně, určitě Vás překvapí světle růžová džínová košile s šedým květinovým vzorem a rázem změní zatvrzelý pohled na džínové košile.

A k tomu všemu neodmyslitelně patří doplňky, které jsou všestranné a trendy. Skvělé je, že se nemusíte bát o svůj rozpočet na jarní trendy, protože všechny kabelky, pásky, náramky a další doplňky jsou za příznivé ceny.

Kate Moss

A kdo je letos tváří reklamní kampaně jaro / léto 2012? Překrásná Kate Moss, která je přímo ukázkovým typem přirozené hvězdné krásy. Její uvolněný půvab ve spojení s trendovými outfity vytváří dechberoucí nabídku oděvů, jejímž svodům se nelze ubránit.

www.mango.com

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu