Sport Luxe - Vypadejte dobře i při sportu!

Sport Luxe - Vypadejte dobře i při sportu!

5. dubna 2012, oblečení na sport, sportovní oblečení, sport

Sponzorované odkazy

V čem vyrazit sportovat, cítit se pohodlně a zároveň vypadat dobře? Staré volné tepláky a přítelovo XL tričko nechte raději doma. I při sportu můžete vypadat působivě. Základ tvoří veselé barvy v kombinaci s černou, legíny a tílko vykrojené na zádech. Teď už jen stačí nasadit sluchátka, zapnout iPod a vyrazit vpřed sportování.

SPODNÍ PRÁDLO

Spodní prádlo je základní stavební kámen celého outfitu. Už jste zkoušela běhat v podprsence s kosticemi a výstuží? Pokud ne, tak to raději ani nezkoušejte. Po pár minutách byste to jistojistě vzdala. Nejdůležitější je pohodlí a hlavně, aby nikde nic neškrtilo, nezařezávalo se apod. Jestliže jste sportovní nadšenec, určitě jste už slyšela o bezešvém prádlu. Garantujeme vám, že pohodlnější spodní prádlo na sport neexistuje. Cítíte se v něm svobodná, skoro jako byste byla nahá. Existuje obrovská škála druhů podprsenek a kalhotek. Z podprsenek je asi nejběžnější bolerko. Prsa pěkně stáhne k sobě, aby při pohybech a v různých polohách neputovala jinam, než mají. Zkrátka se nebudete muset pořád kontrolovat. Ramínka vám u bolerka nepřekážejí, jsou většinou spojeny k sobě na zádech a prostor ramen tak není omezován v žádném z pohybů. Z kalhotek si každá z nás vybere svůj oblíbený střih. Výběr barvy a materiálu je rovněž na vaší volbě (z materiálů doporučujeme bavlnu s příměsí elastanu).

TÍLKA, TRIČKA A MIKINY

Mikinu si pořiďte z lehkého materiálu, může být s kapucí nebo bez. Fleecovou mikinu využijete v chladnějších dnech, v těch teplejších si oblečte bavlněnou. Buďte praktická a kupte si mikinu na zip. Když se po pár minutách při sportu zahřejete, mikinu rozepnete a odložíte bokem a nezničíte si pečlivě vyčesaný culík nebo drdol. A hlavně – budete se v ní cítit příjěmně. Tričko noste volnější, skvělou kombinací jsou legíny. Zvlášt pokud máte trošku větší bříško nebo výraznější boky, tričko volného střihu krásně zakryje drobné nedostatky. Většina žen preferuje černou barvu spodního dílu outfitu, proto oživte trička a tílka barvičkami nebo velkými nápisy. Tílka se nosí přiléhavější i volnější, ale pozor si dejte na ramínka, aby vám z ramen nepadala. Doporučujeme tílko s vykrojením na zádech. Tak předejdete zmíněným problémům s ramínkama. Výrobci již dnes nabízejí rozmanitou škálu využitelnosti těchto outfitů a spousta tílek se vyrábí jako oboustranná. Druhý den jej zkrátka obraťte naruby a můžete jít zase běhat.

TEPLÁKY, KRAŤÁSKY A TŘIČTVRTEČNÍ KALHOTY

Na běh, jógu nebo pilates si oblékněte legíny. Jejich flexibilita vám umožní jakýkoliv pohyb. Navíc legíny využijete nejen při sportu, patří mezi ty kousky ve vašem šatníku, které uplatníte naprosto kdykoliv. V létě, abychom se nepotily ještě víc, než je při sportovní námaze třeba, si oblečte kraťásky. Střihově nejvhodnější jsou ty s rozparkem nebo vykrojením na bočních stranách. Pokud se necítíte na to, abyste jste tolik odhalovala své nohy, vezměte si na sebe třičtvrteční kalhoty. Mají délku pod kolena, většinou jsou stažené úpletem. Pro větší pohodlí volte kalhoty se sníženým sedem.

Samozřejmě klaďte důraz i na výběr ponožek a sportovních bot. Ve značkových prodejnách vám poradí, které jsou na daný sport ty nejvhodnější. Mějte na paměti, že na každý sport individuálně, je jiná obuv! Teď už i při sportu budete vypadat cool, sluníčko vám navodí tu správnou náladu, uděláte něco pro své tělo a zaplaví vás vlna endorfinů. Která z nás by to nebrala?

Zdroje: Thinkstock, www.hm.com, www.queens.cz

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu