Trendy sluneční brýle 2012 pro muže i ženy!

Trendy sluneční brýle 2012 pro muže i ženy!

2. dubna 2012, módní doplňky, jaro/léto 2012, sluneční brýle, dámské, pánské, kulaté sluneční brýle, kočičí oči, motýl, sportovní sluneční brýle, lenonky, wayfarer, ray ban, mouchy

Sponzorované odkazy

Sluníčko už se nám začalo projevovat v plné parádě a je na čase se proti němu ozbrojit. A jinak se před ním chránit než jen opalovacími krémy? No přeci slunečními brýlemi! Naše oči jsou pro nás všechny moc důležité a přílišné sluneční záření jim moc neprospívá. Sluneční brýle ovšem nejsou jen skvělou ochrannou pomůckou, ale také jedinečnou módní záležitostí. A tento rok se opravdu máte na co těšit! Sluneční brýle, které se budou nosit tento rok, nejsou takové, na které jsme mohli být doposud zvyklí! Srší z nich jedinečnost a originalita. Ovšem posuďte sami.

Dámské sluneční brýle 2012

Kočičí oči

Dámské sluneční brýle pro rok 2012 skutečně srší originalitou a důkazem jsou například sluneční brýle ,,kočičí oči“. Tyto sluneční brýle dostaly svůj název samozřejmě podle tvaru sklíček, která skutečně vypadají jako kočičí oči. I když se to na první pohled nemusí zdát, jsou ohromně slušivé. Padnou téměř každému, a proto pro vás budou skvělou volbou.

Motýl

Další zvířecí motiv, který se objevuje tuto sezónu na slunečních brýlích, je motýl. Tyto brýle s trochou fantazie připomínají motýla se svými křidélky. Sluneční brýle nazývané motýl mají velká sklíčka a působí velmi elegantně. Módní návrháři a slavné hvězdy si je nemohou vynachválit.

Srdíčka

Tento rok budou skutečně vládnout u slunečních brýlí zajímavé tvary, ať jsou to hvězdičky, kytičky nebo srdíčka. Srdíčka jsou velmi častým neobvyklým tvarem sklíček slunečních brýlí a vypadá dokonale a tak trochu rozverně. Srdíčkovými slunečními brýlemi můžete mnohé naznačit nebo se s nimi jen předvést.

Kulaté

Trendy slunečními brýlemi 2012 budou také opravdu moc a moc kulaté brýle. Tento skvělý kousek nesluší jen tak každé ženě, a proto je potřeba se při vybírání pořádně rozmýšlet nebo si i přibrat někoho na pomoc. I přesto všechno ale kulaté sluneční brýle vypadají úžasně.

Sportovní

Letos nebudou pozadu ani sportovní sluneční brýle. Nesmí být ale jen tak ledajaká. V roce 2012 se u slunečních brýlí hraje na velikost, a proto i sportovní brýle musí mít pořádně velká a různobarevná sklíčka.

Pánské sluneční brýle 2012

pánskými slunečními brýlemi pro rok 2012 není zas takový kříž jako s těmi dámskými. Většina pánů si sluneční brýle nekupuje podle toho, jestli v dané sezóně zrovna ,,letí“ či nikoliv. Hlavními prioritami jsou spíše kvalita, cena a funkčnost. Kdybyste si to ale třeba rozmysleli, tento rok se budou nosit též pořádně velké a netradiční pánské sluneční brýle. Čím větší sklíčka, tím lépe! Někoho jsem možná právě teď vyděsila, ale věřte mi, tyto sluneční brýle vypadají skvěle. Kulaté, mouchy, wayfarerky nebo lenonky – to jsou pánové sluneční brýle pro vás!

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii doplňky a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu