Trendy potisky a vzory jaro/léto 2012!

Trendy potisky a vzory jaro/léto 2012!

8. dubna 2012, aztécké vzory, tribal vzory, zvířecí potisk, kaleidoskopický potisk, geometrický potisk, mix potisků, proužky, puntíky, květinový potisk, léto 2012, trendy potisky, trendy vzory, jaro 2012

Sponzorované odkazy

Letošní jaro a léto se kromě barev nese i na vlně výrazných a neobyčejných potisků, které zdobí topy, šaty, sukně, kalhoty, legíny a klidně i některé doplňky. Kromě neustupujícího trendu zvířecích vzorů a jarní klasiky v podobě květinového potisku, je tu i spousta novinek, které můžete letos na jaře a v létě vyzkoušet, a dodat tak svému šatníku tu pravou jarní šťávu. Pojďme si tedy trendy potisky pro jaro a léto 2012 představit!

Horká novinka: kaleidoskopický trend

Jelikož o květinových i zvířecích potiscích toho už bylo napsáno spoustu, podíváme se dnes spíše na novinky a začneme hned jedním z nejzajímavějších trendů této sezóny – kaleidoskopickým vzorem. Objevil se například v přehlídkách Matthewa Williamsona a Emilia Pucciho a pravdou je, že vypadá originálně a fantasticky! Obléci se do tohoto potisku můžete klidně od hlavy až k patě, nebo pro méně výrazný look zvolit pouze jeden „kaleidoskopický“ kousek. Každopádně budete s tímto potiskem originální a o krok napřed!

Hodina geometrie

Pokud vás ve škole geometrie nudila, letos na jaře si s ní užijete zábavy spoustu. Kruhy, puntíky, čtverečky, proužky ale klidně i trojúhelníky a další tvary jsou letos trendy a zdobí nejrůznější kousky oblečení. Výsledkem jsou velmi hravé, veselé a také barevné topy či šaty, ve kterých letos nešlápnete vedle.

Aztécké a tribal vzory

Letošní jaro vzdali návrháři hold i starším kulturám a přinesli nám tak trend aztéckých a „tribal“ potisků. Své příznivce si tyto vzory najdou hned z několika důvodů. Jsou exotické a tudíž originální, mohou být barevné ale i neutrální a především díky pestrosti vzorů skryjí nějaké to kilo navíc, což možná řada žen ocení. Perfektně vypadají především šaty a tuniky s těmito potisky, ale nemusíte se bránit ani doplňkům v těchto vzorech.

Mix potisků

Přestože všude slýcháme, že kombinovat potisky se nemá, nebo dokonce nesmí, letos to tak úplně neplatí. Na přehlídkových molech jsme totiž mohli vidět květiny s proužky, kostky s hvězdami a spoustu dalších neočekávaných kombinací, které navíc vypadaly více než dobře. Není to zrovna nejjednodušší stylistický počin, ale pokusit se smíchat dva potisky letos můžete i vy!

Zdroje: www.shopstyle.com, www.asos.com, www.net-a-porter.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu