Check Czech Fashion Cabaret se koná již 14. dubna

Check Czech Fashion Cabaret se koná již 14. dubna

6. dubna 2012, Check Czech Fashion, Check Czech Fashion cabaret

Sponzorované odkazy

Check Czech Fashion (CCF) dne 26. března 2012 zveřejnil svůj originální videospot, prostřednictvím kterého zve na akci Check Czech Fashion Cabaret. Ke zveřejnění došlo v rámci webových stránek projektu (www.checkczechfashion.cz) a jeho profilu na sociálních sítích Facebook a Google+. Videospot je přístupný pod odkazem: http://vimeo.com/39216321.

Check Czech Fashion Cabaret 2012 from Lubomir Krupka on Vimeo.

Autorem videa je Lubomír Krupka, který se kromě role kameramana ujal také režie a následně i střihu. Výrazné podpory, zejména v rámci technického vybavení, se mu dostalo od zkušeného Janka Cingroše. Produkce se ujala Aneta Kaderková, herecký výkon podala Adéla Chloe Mazánková, Michaela Čermáková, Hermine Pogosyan a Anna Roubíčková. O vizáž modelek se postarala Lucie Lou Dejmková.

CHECK CZECH FASHION CABARET

Check Czech Fashion Cabaret se uskuteční v sobotu 14. dubna 2012 v pražském P.M. Clubu. V rámci této akce představí projekt Check Czech Fashion prostřednictvím módní přehlídky čtyřlístek mladých českých návrhářů: Jana Minaříková, Hermine Pogosyan, Kateřina Prokešová a Veronika Rohnová. Kromě módy je pro návštěvníky připraveno hudební a taneční vystoupení a zajímavá tombola. Večer se ponese v duchu Cabaretu a prvních 150 návštěvníků obdrží u vstupu tematické brože a luxusní klobouky.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu