Maybach Landaulet / Nejluxusnější kabriolet na světě

Maybach Landaulet / Nejluxusnější kabriolet na světě

8. dubna 2012, Maybach Landaulet, auto, kabriolet, Landaulet, Maybach

Sponzorované odkazy

Jestliže máte k dispozici několik desítek miliónů a právě se chystáte koupit decentní kabriolet, který byste každý den nepotkávali cestou do práce (při tomto rozpočtu to nebude těžký úkol), tak nyní pravděpodobně zamíříte do automobilky Maybach.

Značka Maybach se zabývá výrobou nejluxusnějších a nejdražších aut na světě, a ačkoliv kabriolety rozhodně tuto firmy nereprezentují, najde se i výjimka, kterou je model Landaulet. Ovšem nečekejte žádný nízký sportovní vůz, Landaulet kypí vznešeností a elegancí, takže se jedná o limuzínu, jejíž zadní část chrání stahovací plátěná střecha. Jakmile vám začnou kapat na kubánský doutník dešťové kapky, jednoduše sdělíte řidiči, ať zatáhne střechu.

O technických parametrech se samozřejmě bavit nebudeme, protože to přeci na Maybachu nikoho nezajímá, hlavní je naprostá elegance a dokonalá křivka, kterou se Landaulet může pyšnit. Tímto vozem se nechávají vozit nejznámější světové celebrity a diktátoři, takže pakliže jste velice známí či diktátoři, zkuste se po tomto voze poohlédnout v místním autobazaru.

zdroj: maybach-manufaktur.com

Autorem článku je Hura. Článek najdete v kategorii auto moto.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu