Šperky z plastu

Šperky z plastu

24. dubna 2012, Minimon, plast, plastové šperky, plastové doplňky, náušnice, náhrdelník, doplňky, prsteny

Sponzorované odkazy

Máte ráda extravaganci a nevšední a originální doplňky? Hitem následující sezóny jsou právě plastové šperky v pestrých (nejlépe neonových) barvách. Šperky ze stříbra, zlata, chirurgické oceli nebo obyčejnou bižuterii nosí každá z nás. Nebojte se odvázat, plasty vás budou bavit. Přiblížím vám tuto módu a vybrala jsem pro vás značky, které jsou typické pro výrobu plastových šperků a doplňků – americká ADEEN a česká Minimon.

PRSTENY

Nošení prstenu mívá často hlubší význam, než že je brán jako ozdoba. Podle řecké mytologie Prométheus ukradl oheň bohům a daroval jej lidem a za trest byl přikován ke skále, hrdina Héraklés Prométhea osvobodil, a jako připomínku tohoto činu musel nosit kroužek na prstě. I vy svým prstenem můžete leccos vyjádřit. Můžete jím dát najevo, že jste zastánkyní celosvětového míru, milujete kočky nebo třeba ráda jíte hamburgery. Plastové prsteny jsou velmi hravé – zdobí je nápisy, kamínky nebo miniatury daných věcí, které chcete vyjadřovat (láska-srdíčko, apod.).

NÁHRDELNÍKY

Výrazným náhrdelníkem nic nezkazíte a budete jistojistě nepřehlédnutelná. Náhrdelníky bývají často doplněny kovem a právě přívěsek je z plastu. Jestliže zvolíte nápadný a extravagantní náhrdelník, náušnice musí být velmi decentní a zárověň vkusné, aby celkový dojem nebyl přeplácaný.

NÁRAMKY

Někomu můžou na ruce překážet, pro některou z nás jsou nepostradatelným doplňkem. Klasický řetízkový náramek vyměňte za barevný třeba ve tvaru čtverce nebo trojúhelníku.

NÁUŠNICE

Kruhy, visací nebo klipsové. Každá preferujeme jiné, ale náušnice z plastu můžete mít ve všech těchto variantách. Kruhové z plastu v neonových barvách nezůstanou bez povšimnutí okolí a na každé párty zazáříte, visací například v pestrých barvách ve tvaru květin anebo v klasické černobílé kombinaci. Klipsové náušnice jsou především favoritem pro fanynky retra a jemných ale přitom vysoce módních kousků.

Zdroje: ADEEN www.karmaloop.com, MINIMON www.minimon.cz

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu