Překvapí vás! - Dámské vesty jaro 2012

Překvapí vás! - Dámské vesty jaro 2012

27. dubna 2012, vestička, riflovina, denim, dámské vesty, jaro 2012, džínové vesty, háčkované vesty, crochet, elegantní vesty, vesty s třásněmi, flitry

Sponzorované odkazy

Už nevíte, jak ještě vylepšit svůj jarní outfit? Skvělým módním kusem, který se letos na jaře bude také nosit, jsou dámské vesty. Nejedná se o péřové vesty, které jsou spíše účelové než módní, ale o vestičky, které jen doplní vaše ostatní oblečení. Tyto dámské vesty jsou skvělé při vrstvení, které je v módě už delší dobu. Čím více vrstev, tím líp!

Džínové

Dámských vestiček pro jaro 2012 je nepřekonatelně mnoho druhů. Můžete vyzkoušet například dámské džínové vesty, které letos obzvlášť letí. Riflovina se zase vrací, což je skvělá zpráva, jelikož je velice líbivá a skvěle se kombinuje. Musíme si ale dávat pozor, jestliže se oblečeme celé do rifloviny, můžeme vypadat trochu komicky.

Háčkované

Háčkované neboli crochet dámské vesty budou podle mého názoru tím největším boomem tohoto jara. V prvé řadě skvěle vypadají a hodí se úplně ke všemu. Vybrat si můžete z velmi dlouhých háčkovaných vestiček, které připomínají kápi, ale jsou velmi slušivé a z krátkých, které při dobrém sladění působí velice sexy.

S třásněmi

Dámské vesty s třásněmi jsou velice známé. Znáte je například v souvislosti s motorkáři a indiány, ale dají se nosit i v normálním životě. Třásně na jakémkoli oblečení působí velmi rošťácky a jsou i velmi vkusné. Stačí si jen vybrat, která vesta s třásněmi se vám líbí a padne, a pak v ní dělat parádu celé jaro i léto.

Elegantní

Dámské vesty pro letošní jaro nemusí vždy působit ležérně. Velmi známé jsou nám i elegantní dámské vesty, které mají už mnoho fanynek. Můžete je využít při jakékoli konzervativnější příležitosti, ale i je kombinovat s prostým oblečením. Zkuste spojovat nespojitelné a uvidíte, jak se vám to vyplatí! K riflím nebo harémovým kalhotám v dnešní době elegantní vestička skvěle padne a nikdo se nad touto kombinací už nepozastaví.

S flitry

Určitě jste si už všimly, že se to všude hemží také flitry. A ani dámské vesty pro jaro 2012 nejsou výjimkou. Flitry skvěle doplní jakýkoli druh oblečení a hodí se především na diskotéku nebo na párty. S takovouto vestičkou budete určitě nepřehlédnutelná a slibuji vám, že se v ní budete cítit také dobře.

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu