Tenisky dostaly nový rozměr! - Barevné sneakers

Tenisky dostaly nový rozměr! - Barevné sneakers

9. května 2012, kotníčkové boty, kotníčkové nike, kotníčkové tenisky, dámské boty nike, pánské boty nike, unisex, barevné sneakers, tenisky, Nike, adidas, kotníková obuv, neonové barvy, multicolor, pestré barvy, jaro 2012

Sponzorované odkazy

Sneakers, sneakery či tenisky se těší velké oblibě především u mladých slečen a mužů a často dotváří jejich osobitý styl. Sneakers jsou ale také skvělou taneční obuví. Jestliže tančíte zumbu, disco dance, street dance, hip-hop nebo funk, tak tenisky sneakers určitě oceníte. Mají totiž odpruženou a rozdělenou podrážku, která vám zajistí větší pohodlí a volnost pohybu. Obuv je též velmi lehká a dobře tvarovaná. Prostě perfektní! Nejsou to ale jen tanečníci, kteří tenisky sneakers ocení. Tuto obuv může nosit úplně každý. Nikdy totiž není na škodu investovat do pohodlných bot. Sneakers nejsou jen pohodlné, ale také skvěle vypadají! Velikou výhodou je, že většina z nich se dá řadit mezi takzvané unisex, což znamená, že ten samý model mohou nosit ženy i muži.

Neonové

Tentokrát je řeč o barevných sneakers, tak se do toho pusťme. Velice oblíbené jsou letos neonové barvy a u sneakers je tomu tak stejně. Neonové barvy jsou perfektní, jelikož skvěle upoutají pozornost, což je u bot velikou výhodou. Nezdá se to, ale neonové barvy na botách jsou též skvělé i kvůli bezpečnosti. Za šera si s takovou neonovou zelenou nebo žlutou skvěle posvítíte na cestu.

Jednotné barvy

Obuv jen v jedné barvě může být nudná, ale také velmi unikátní. Jestliže preferujete určitou barvu a vlastníte v ní většinu věcí ze svého šatníku, pak v ní oceníte i sneakers. Vyzkoušet můžete módní pestré barvy nebo jen klasickou konzervativní černou, hnědou, šedou nebo bílou.

Multicolor

Multicolor je snad tou nejlepší volbou. Multibarevná obuv má mnoho výhod. Hlavní je, že se skvěle hodí ke všemu. Dá se skvěle zkombinovat s vaším oblečením a doplňky. Jestliže chcete sneakers používat jako taneční obuv, multibarevné jsou též lepší než ty obyčejné. Multibarevnost vám dodá mnohem více energie a při tanci boty lépe vypadají. Jestliže jste šikovní, se svými sneakers multicolor můžete při tanci vytvářet zajímavé obrazce.

Kotníkové

Tenisky sneakers se vyrábějí také v kotníkové formě, která si získala mnoho příznivců. Kotníková obuv se mnohem lépe nosí, jelikož je vaše noha skvěle upevněná. Při tanci je to pak ještě větší výhodou než při normálním chození. Noha by v kotníkové obuvi neměla mít sklony k podvrknutí. Jedinou nevýhodou snad může být delší zavazování tkaniček, ale pro skvělé pohodlí se to dá přetrpět.

Zdroje: www.ikonikstore.cz www.queens.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu