Barevné sluneční brýle 2012

Barevné sluneční brýle 2012

5. května 2012, RayBan, sluneční brýle, barevné sluneční brýle, brýle Asos

Sponzorované odkazy

Letošní jaro hýří výraznými barvami. Ač jsou v módě tóny především pastelové, objevují se outfity s výraznými kontrasty stylů i barev. Rozhodně byste neměli zapomenout na sluneční brýle, jsou ideálním doplňkem. Že brýle chrání naše oči před slunečními paprsky, není ničím novým. Ani jejich podíl na celkovém efektu z outfitu se nedal nikdy popřít. Ale toto jaro a léto se třpytí ve výšinách obdivu barevné sluneční brýle. I fanoušci jednoduchého a méně výrazného stylu si mohou tyto brýle dovolit. K dispozici je takové množství variant, že si jistě každý nalezne tu svou. Ideální jsou velké obroučky a ne zcela tmavá sklíčka.

Dívky a ženy, které propadly kouzlu mint barvy a odstínům starorůžové mohou také jásat. Na trhu je mnoho brýlí těchto odstínů. Mezi nejoblíbenější patří ty ve tvaru slavných RayBan. Zakoupit je lze na příklad v obchodech Juicy Couture.

Exclusive to Asos

Asos nabízí pro jaro léto 2012 originální brýle v retro stylu s naprosto jedinečnými parametry. Naleznete je velmi snadno, jejich design je nepřehlédnutelný. Označeny jsou jako Exclusive to Asos a jsou vytvořeny od londýnské značky Spitfire nebo Jepers Peepers . Unisex styl potěší ženy i muže. Doporučuji tyto modré brýle, které vypadají cool a skvěle doplní každý letní outfit. Navíc mají odnímatelné čočky a tak se v podstatě jedná o jakési dva v jednom.

Inspirace retro a vintage se u designérů nedá popřít. Pochopitelně byl kladen důraz i na vysokou kvalitu a tak brýle dobře chrání před UV zářením a skvěle padnou.

Originální sluneční brýle

Pokud se nechcete držet s davem a zaměřit se pouze na výrazné barvy nebo na zajímavý typ brýlí, zvolte originální motiv. A nebo vše dohromady – motiv, barvu i tvar. Letošní jaro je dovoleno vše. Není vyhrazen tvar nebo styl brýlí, které by se měly nosit. Prostor dostává tvořivost a hravost.

Zdroj: www.asos.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu