Nechte hrát barvami i denim!

Nechte hrát barvami i denim!

7. května 2012, barevné džíny, džíska, rifle, riflová bunda, džínová bunda, džínové šortky, sukně, šaty, denim, riflovina, džíny, šortky, bunda, vesta, jaro 2012, léto 2012, trendy, barvy

Sponzorované odkazy

Barvy patří k jaru a létu stejně jako třeba sluneční brýle nebo opalovací krém. Jsou prostě nezbytné a i ony dělají tato období tak úžasnými! Letos to navíc platí dvojnásob, černá s šedou jsou na oblečení vidět jen málokdy a uvolnily tak místo mnohem zářivějším odstínům. Barvy se také dotkly snad všech materiálů od krajky až po denim. A právě na barevný denim se dnes zaměříme.

Must-have: barevné džíny

O trendu barevných džínů jste se již na Luxurymagu mohli dočíst, ale jelikož se jedná o opravdu horký trend, nemůžu ho ještě jednou nezmínit. Barevné slim jeans jsou prostě letošní nutností a na výběr máme ze spousty úžasných odstínů. Pokud mám jmenovat ty nejzajímavější, určitě nemůže chybět mint, lila, meruňková a žlutá.

Šortky v barvách duhy

denimových šortkách platí vlastně to samé jako o klasických džínách – jsou všude, jsou stylové a i paleta barev je prakticky stejná a zahrnuje jak pastelové odstíny, tak i ty výrazné. Barevné šortky se hodí nejen perfektně do teplého počasí, ale jsou skvělé i pro ty z nás, které si na pestrobarevné džíny netroufnou, šortky jsou totiž samozřejmě méně výrazné. Pokud přemýšlíte nad zajímavým střihem šortek, zkuste ty do pasu a tílko zastrčte do nich! Výsledkem bude stylový a neotřelý look.

I vestičky a bundy mohou hrát barvami

Už jsme si zvykli na barevné kabátky, tak proč nezkusit i barevné denimové vestičky a bundy? Budou vypadat skvěle nejen v kombinaci s dalším denimem, ale i přehozené přes letní šaty!

Vyzkoušejte pestrobarevné sukně a šaty

Spousta žen nedá na jaře a v létě na sukně a šaty dopustit, a pokud zrovna nehrozí tropické teploty, budou tyto dva kousky skvělé i v denimu. Zajímavě vypadají sukně a šaty, které mají vpředu zapínání na knoflíky – tento trochu retro look se totiž opět dostává do popředí. Vsadit ale můžete i na klasiku v podobě barevné džínové minisukně.

Zdroje: www.asos.com, www.pullandbear.com, www.ann-christine.de

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu