Buďte jako Pocahontas! / Peříčkové náušnice a náhrdelníky

Buďte jako Pocahontas! / Peříčkové náušnice a náhrdelníky

21. května 2012, peříčkové náušnice, náušnice z peří, peří, bižuterie z peří, bižuterie, šperky

Sponzorované odkazy

Letošní léto se opět vracíme tak trochu k bohémskému či hippie stylu, i když trochu jinak. Už to totiž nejsou jen čistě hippie prvky, jako dlouhé květované šaty a sukně či rozevláté košile apod. Letos se tyto prvky kombinují s vintage a grunge a dostávají úplně jiný rozměr. V kurzu jsou též i tribal motivy a vše tak dohromady dělá zajímavý koktejl. Do popředí se tak znovu dostávají i peříčkové náušnice a náhrdelníky, které tento styl skvěle doplňují. Letos je prostě trendy vypadat občas jako Pocahontas, a tak tedy hurá pro peříčka.

Určitě jste si i vy všimly, že na ně teď můžete narazit v každém obchodě. Peříčka jsou in a vypadají skvěle. Navíc si můžete vybrat z tak široké palety barev a provedení, a tak je opravdu málo pravděpodobné, že se potkáte s jinou dívkou či ženou se stejnými náušnicemi. Pokud na sebe nerady upozorňujete, či máte radši menší šperky a bižuterii, můžete si pořídit peříčka úplně malá a třeba i v přírodních barvách, jako je hnědá, béžová, tmavě zelená apod.

Pokud se naopak peříček nebojíte, můžete vybírat z nepřeberného množství barev, jako jsou letos tak populární pastelové tóny, v první řadě pak mint, šeříková, světlounce růžová atd. Nebo si vsadit na zářivější barvy jako tyrkysová, fuchsiová, královsky modrá, červená, oranžová a ostře žlutá. Náročnější potěší i peříčka barevně nakombinovaná, ozdobená různými kamínky či různě potištěná například leopardím vzorem. Vybírat můžete i co se délky týče. Ty, z vás, které mají elegantní delší šíji, si mohou dovolit i peříčka opravdu dlouhá a velká.

Zajímavé jsou i náhrdelníky, ať už spíše tribal – s korálky a na kůžičce, či romantické na stříbrném či zlatém řetízku s barevnými kamínky.

A kam pro ně? Obrovskou nabídku barev i stylů mají v shoech I Am a Six, ale můžete pro ně i jakéhokoliv shopu s oblečením, jako je H&M či New Yorker.

Zdroje: www.polyvore.com, www.asos.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu