Překvapí Vás! Kolekce Orsay léto 2012

Překvapí Vás! Kolekce Orsay léto 2012

21. května 2012, Orsay oblečení, dámské oblečení, šaty, letní šaty, Orsay léto, Orsay léto 2012, letní kolekce Orsay

Sponzorované odkazy

Čím nás ještě může značka Orsay překvapit? Kolekce vždy přináší vánek elegance a nese se v tónu trendy barev. Vždy se v prodejnách Orsay najde společenské sako, kalhoty i šaty. Kolekce léto 2012 v sobě nese něco nového a živelného. Nalezneme trendy kousky jako jsou volnější trika nebo barevné kalhoty (džíny i bavlněné). Nalezneme i klasické košile a lehké svetříky v jemných barevných odstínech. Ale zajisté nás upoutají výrazné kousky s moderními střihy, které kolekce Orsay léto 2012 nabízí.

Limitovaná kolekce Dolce Vita

Už samotný název kolekce působí lehce a zároveň v nás evokuje něco velmi moderního a designově propracovaného. Přesně taková kolekce Dolce Vita je. Nabízí oblečení s květinovými potisky, zaměřuje se na svůdnou červenou barvu a ve svém sloganu hlásá, že život je sladký.

Tropical freshness – kouzlo ráje

Barevná a divoká kolekce Tropical freshness přináší především hodně volné střihy – dlouhé šaty i sukně v tropických barvách. Odstíny zelené i žluté si pohrávají s konečným vzezřením daného kousku. Pokud se chystáte na dovolenou a váháte, do jakého obchodu zajít, určitě se v Orsay porozhlédněte.

Ležérní City looks

V kolekci Orsay nesmí chybět decentní řada, která nabídne volnočasovou i „kancelářskou“ módu. Jednoduché kostýmky a zejména velmi nenápadné barevné ztvárnění potěší ty, kteří si na módní výstřelky nepotrpí. Zároveň přináší klasická basic trika a ta mají jednu velkou výhodu – hodí se téměř ke všemu.

Originální blůzky Orsay

Na závěr se ještě podíváme na velmi originální blůzky, které se letos značce Orsay opravdu vydařily. Velké spektrum materiálů a také zajímavých střihů oživí lehce Váš outfit.

Ať už navštěvujete obchody Orsay pravidelně nebo jen zřídka, letní kolekci si nenechejte ujít. Nabízí tak pestrou škálu oděvů a doplňků, že si snadno vybere téměř každý.

Zdroj: www.store.orsay.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu