Maxi psaníčka jsou stále in!

Maxi psaníčka jsou stále in!

28. května 2012, kabelky, dámské kabelky, luxusní kabelky, kabelky 2012, maxi psaníčka, velká psaníčka

Sponzorované odkazy

Stejně jako většina žen, i vy si jistě nedokážete představit svět bez kabelek a věřím, že jich určitě několik druhů a barev doma máte. Stejně jako si mnohdy prohlížíme skříň a vzdycháme, že nemáte co na sebe, stejně tak kolikrát stojíme před hromadou kabelek a nemůžeme vybrat tu, která by ladila s naší náladou a hlavně outfitem. V tom případě Vás jistě uchvátí maxi psaníčka.

Praktické a elegantní

Malá psaníčka všechny moc dobře známe z plesů a večerních party akcí, jsou uzpůsobeny k večernímu nošení, kdežto velká psaníčka jsou naopak určena pro denní nošení. Maxi psaníčka jsou elegantní a praktické, vejdou se do nich všechny potřebné věci, peněženka, doklady, mobil, klíče, sluneční brýle a další drobnosti. Některé mají rukojeť, ale většinou jsou bez rukojeti, aby se dala pohodlně nosit v podpaží nebo v ruce na boku.

Mnoho barev a vzorů

Maxi psaníčko je letos na jaře i v přicházejícím létě 2012 nejoblíbe­nějším trendem. Na trh přichází mnoho rozmanitých barevných variant, a to v neonových barvách. Výjimkou nejsou ani potisky plážové, geometrické, africké, indické nebo zvířecí vzory. Z materiálového provedení se můžete setkat s kůží, koženkou, lakovaným povrchem nebo i plastem.

Elegance i ležérnost

I velké psaníčko si ponechalo ve své podstatě elegantnost, proto se hodí k elegantním a trendy outfitům. Pokud se však vyžíváte v ležérní módě, ani vy se nemusíte maxi psaníček vzdávat, protože návrháři pamatovali i na Vás. Barevná, batikovaná nebo potisknutá maxi psaníčka si můžete vzít k džínovým šortkám, džínové sukni a volnému topu.

Maxi psaníčko si můžete vzít i k džínům s tunikou, skvěle vypadá s maxi šaty nebo k legínám a dlouhému kardiganu. Kromě toho se hodí také k elegantním šatům v bílé, černé, ale i barevné variantě a samozřejmě také k trenčkotu. Barevné psaníčko si můžete vzít k barevnému outfitu, například oranžové maxi psaníčko, růžový top a modré kalhoty – krása.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana A. Článek najdete v kategorii kabelky a módní kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu