Nude odstíny jsou stále in! Jak by vám slušela béžová?

Nude odstíny jsou stále in! Jak by vám slušela béžová?

9. června 2012, béžová barva, tělová barva, léto 2012, módní barvy, boty na platformě, halenky, tílka, sandály, baleríny, kraťasy, sukně, módní doplňky, šaty

Sponzorované odkazy

Barvou, která toto léto stoprocentně poletí, je béžová nebo chcete-li tělová. Jedná se o barvu, která je tak trochu nevšední a nesluší jen tak každému. Je potřeba ji vychytat a dobře sladit, jestli se pro ni tedy rozhodnete. Rozhodně bych ji nedoporučovala lidem, kteří mají velmi světlé vlasy a pleť. Béžová či tělová na nich pak velmi lehce zanikne.

Nějaký ten vršek

V tomto horkém počasí budete určitě potřebovat nějaký vršek, který vám skvěle padne a bude příjemný na nošení. Může být třeba v módní béžové nebo tělové barvě. Proč by ne, že ano? Velmi světlá béžovátělová barva na vašem tričku, halence, tunice nebo tílku bude skvěle kombinovat s vaším tělem. V létě, kdy chytáme všechny ženy bronz, je naše kůže krásně snědá a v těchto světlých barvách proto skvěle vynikne.

Zapotřebí bude i spodek

Jestliže chcete do béžové nebo tělové barvy opravdu jít, kupte si i nějaký pěkný spodek. Tuto sezónu už nám zbývají na výběr jen kraťásky a sukně. Dávejte ale dobrý pozor na to, abyste to s těmi barvami moc nepřepískly! Velmi vhodné by bylo doplnit krásný béžový/tělový outfit nějakými doplňky (pásky, bižuterií, klobouky, šátky,…). K těmto barvám se podle mého názoru bude hodit módní doplněk kterékoli jiné barvy. Béžovátělovou jsou dosti poddajné.

Krásné šaty

Ani byste nevěřily, jak dokážou být béžové a tělové šaty oslňující. Na léto jako stvořené! Tyto šaty budou pro vás zajisté skvělou investicí, jelikož béžovátělová barva by se daly zařadit mezi konzervativní, tudíž šaty budete moci využít i v zimě při plesové sezóně. Určitě vám to v nich bude pokaždé moc slušet.

,,Botky do robotky“

Žádný skvělý modýlek by se neobešel bez módních botiček. Tuto sezónu se budou nosit lodičky, sandálybalerínky. Lodičky a sandály především na sexy platformě! U béžových a tělových bot si ale budete muset dávat velký pozor. V létě se neočekávají žádné hrozné bouřky, ale kdyby se něco takového náhodou přihodilo, světlá béžová a tělová nejsou moc dobrými barvami pro boty, v kterých budete vycházet ven.

Módní doplňky má každý rád

Bez doplňků se to prostě neobejde! Jestliže se nechcete do béžové nebo tělové celá zahalit, můžete vyzkoušet jen lehké doplňky. Půjdete s módou, ale oblečené můžete být ve svých jiných oblíbených barvách.

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kabelky, letní boty a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu