Letní kolekce Reserved na vlně hlavních trendů sezóny

Letní kolekce Reserved na vlně hlavních trendů sezóny

23. června 2012, Reserved, letní kolekce, léto 2012, Reserved léto, trendy 2012, letní trendy, kolekce

Sponzorované odkazy

Léto už je tu a vaše skříň stále zeje prázdnotou? Hledáte stylové kousky podle posledního diktátu módy a to navíc za více než příznivé ceny? Pak určitě nepřehlédněte kolekci Reserved na léto 2012, kde nechybí žádná z hlavních tendencí sezóny, tedy geometrické vzory, retro 60. let, inspirace sportovním prostředím, bílo-černá kombinace a také pastelové a vibrující neonové barvy.

Pastel geometric

Puntíky, klikyháky, široké pruhy – to jsou jedny z nejvíce trendy geometrických tvarů této sezóny. V pestrobarevných provedeních působí originálně a nesou v sobě i nádech retro stylu. Vsadit můžete i na hravé doplňky jako šátky či náramky poseté puntíky.

60s perfection

Pruhy, výrazné barvy a velké, pozornost přitahující šperky, tak by se dal ve zkratce charakterizovat trend s názvem 60s perfection, který se opírá o retro inspiraci, ale přináší ji v novém podání.

Sporty sensuality

V této kolekci najdeme především pohodlné kalhoty, trička, tílka, šaty a sáčka v jemných barvách. Vše působí velmi nadčasově a díky jednoduchosti jsou jednotlivé kousky skvěle kombinovatelné nejen mezi sebou, ale jistě i s věcmi, které už ve svém šatníku máte.

Black&white

V jednoduchosti je krása a bíločerná kombinace, která se letos dostala opět na výsluní, je tohoto tvrzení zářným příkladem. Oblečení zbarvené v těchto odstínech je prostě nesmrtelné, dodá potřebnou eleganci a také sluší každému. Pokud se vám tato kombinace zdá pořád trochu nudná, můžete ji oživit například o doplňky ve zlaté či stříbrné barvě, dodají outfitu větší šmrnc.

Pastel chic

Samozřejmě u Reservedu nemůže chybět ani snad největší trend letošní sezóny, tedy pastelové barvy. Světlé odstíny růžové, žluté, modré a to vše v jemném ženském provedení je rozhodně něco, co by neměl váš letní šatník postrádat.

Neon colours

Kontrastem k pastelovým barvám jsou neonky, zářivé a vibrující odstíny především žluté, oranžové, růžové či modré. Perfektně vypadají skombinované mezi sebou, nebo v duu s neutrálními odstíny.

Kromě oblečení najdete u Reservedu samozřejmě i novou kolekci plavek pro letošní sezónu a s ní i nezbytné doplňky, které využijeme nejen u vody – klobouky, šátky, či velké tašky.

A jedna dobrá zpráva nakonec – značka Reserved už spustila výprodejovou vlnu a vy se tak můžete těšit na ceny až o 50% nižší!

Zdroje: www.reserved.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu