Plavky Tezenis – italský komfort a design

Plavky Tezenis – italský komfort a design

20. června 2012, plavky Tezenis, dámské plavky, pánské plavky, plavky se vzory, plavky s květy

Sponzorované odkazy

Jen málokdo dnes nezná italskou značku spodního prádla, oblečení na doma a plavek Tezenis. Každou sezónu přináší nové kolekce pro ženy, muže i děti. Značka zohledňuje moderní design, nové trendy a snaží se o cenovou dostupnost. Proto je velmi oblíbená i mezi mladšími vrstevníky společnosti. Kolekce Tezenis jsou hravé a uvolněné. Evokují svěží letní dny s drinkem v ruce a pohledem na vodní hladinu.

Kolekce plavek Tezenis léto 2012 pro ženy

Dámská kolekce plavek pro letní sezónu 2012 je velmi přitažlivá od prvního pohledu. Barvy jsou jemné a dobře společně ladí. Zároveň si můžeme vybrat z komfortních střihů od bikin po plavky s vázáním za krk. Většina plavek má vyztužené košíčky, což potěší nemalé množství zákaznic.

Bikiny bez ramínek působí dívčím roztomilým stylem a jsou koncipovány s naprostou lehkostí. Zvolit je možné i variantu se šňůrkami za krk, které snadno při opalování rozvážeme.

Ženy a dívky s větším poprsím zajisté ocení pevné košíčky a vázání za krk, které umožní dobré zpevnění poprsí.

Mezi vzory se objevuje stále populární proužek a nebo drobné i větší květy.

Kolekce plavek Tezenis pro muže

Je patrné, že si tentokrát návrháři s pánskou kolekcí velmi pohráli a nechali se inspirovat aktuálními trendy. A tak na plavkách nechybí křiklavé barvy a květinové vzory. Hawajský styl totiž letos frčí nejen na pánských košilích ale také na pánských plavkách.

Délka nohavic je u většiny plavek střední délky a dodává tak plavkám na eleganci. Zároveň umožňuje komplexnější opálení nohou. Tyto plavky lze zakoupit i v mnoha jednobarevných provedeních.

Kdo se ale přeci jen poohlíží po klasických plavkách ve střihu boxerek nebo zcela bez nohaviček v prodejnách Tezenis také uspějě. Barvy jsou v klasické černé i modré nebo výraznější (červená, oranžová).

Zdroj: www.tezenis.it

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu