Gerard Piqué pro H.E. by Mango

Gerard Piqué pro H.E. by Mango

19. června 2012, Gerard Piqué, Mango, H.E. by Mango, kolekce, jarní kolekce, jaro 2012, léto 2012, sako, košile, kalhoty

Sponzorované odkazy

Vybírat si pohledné sportovce jako tváře módních kolekcí je podle všeho velmi dobrý tah. Jsou slavní, obdivovaní, úspěšní, jejich postavy jim leckdo závidí, a tak není divu, že jim i většina oblečení prostě „sekne“. Nedávno se do role modela pokusil opět vžít i španělský fotbalista Gerard Piqué, když se stal již potřetí tváří kolekce H.E. by Mango. A přestože je jeho fotbalová kariéra už teď, v pětadvaceti letech, velmi úspěšná, Gerard je držitelem zlaté medaile z Mistrovství světa a pyšní se hned třemi výhrami v Lize mistrů, může v případě, že by ho fotbal přestal bavit, nad kariérou modela určitě popřemýšlet. Před objektivem fotografa Mariana Vivanca totiž Gerard Piqué působí skoro stejně přirozeně, jako na fotbalovém hřišti.

Zatímco se teď možná Gerard zrovna probíhá s balónem po hřišti na fotbalovém Euru 2012, my se podíváme na kolekci H.E. by Mango pro jaro a léto 2012, jejíž tváří se tento fotbalista stal. Najdeme v ní mnoho pánských trendů letošní sezóny. Důležitou roli zde hraje především modrá barva, která je letos in ve všech svých odstínech od světlé až po půlnoční modř a vypadá skvěle na saku i košilích. Dalším trendem, jenž zde nemůže chybět, jsou kostky. Nosí se také především na sáčkách a košilích, ale kolekce H.E. by Mango nabízí třeba i kostkované kalhoty.

Celý elegantní vzhled kolekce sluší nejen Gerardovi Piquému, ale tyto kousky udělají gentlemana z každého muže. Jedná se také o velmi nadčasové oblečení, které se ve vašem šatníku rozhodně neztratí. Béžové kalhoty, kostkovaná košile, černé sako – to vše nejspíš budete moci obléct se stejnou grácií i za pár let. Ať už tedy jste fotbalovým fanouškem, nebo jde fotbal naprosto mimo vás, kolekce Gerard Piqué pro H.E. by Mango stojí za pozornost. Pokud se vám líbí, můžete se už teď těšit na další spolupráci této značky a španělského fotbalisty, tváří Manga totiž bude i pro letošní podzim a zimu.

Zdroj: www.mango.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu