Čím se toto léto ozdobit? – Šperky léto 2012

Čím se toto léto ozdobit? – Šperky léto 2012

20. června 2012, náušnice, náramky, náhrdelníky, prsteny, mořští živočichové, mořské plody, maxi prsteny, sovy, sovičky, šperky léto 2012, peříčka, náušnice z peří, dřevěné šperky, dvojprsteny, trojprsteny

Sponzorované odkazy

Léto už je tady a bude zapotřebí se pro něj pořádně ,,vyfintit“, aby se nám předvedlo v celé své kráse. Zaručeně ho na módní letní šperky nalákáme. Některé letní šperky rok co rok zůstávají stále v módě. Jedná se především o šperky s motivy léta. Slunce, slunečný brýle, zmrzlinky, palmy, atd. Na toto léto, ale přece jen přibudou nějaké ty nové módní šperkařské trendy. Pojďme se na to podívat!

Pírka, pérka, peříčka

Tento módní šperkařský hit jste určitě už zaregistrovali. Peříčka jsou skutečně letos viděna na každé ženě. Náušnice, náramky a náhrdelníky z peří si na sobě můžete nechat i po dobu celého léta 2012, kdy budou stále in. U těchto druhů šperků velmi záleží na pravosti a nepravosti peří. Pravá peříčka jsou mnohem hezčí na pohled i na dotek, ale velmi rychle se ničí. Opadávají a trhají se. Umělá pírka nejsou tak hezká a na první pohled je hned poznatelné, že nejsou pravá, zato ale vydrží.

Nevšední dvojprsteny

Velice neobyčejné jsou dvojprsteny, které rozhodně toto léto povedou! Není to podle mého názoru šperk na celodenní nošení, jelikož nebudete moci dát dva dané vybrané prsty od sebe. To určitě není moc praktické, když budete chtít vaše ruce zaměstnávat. Existují dokonce i trojprsteny na tři prsty, především tedy na ukazováček, prostředníček a malíček, a to je pak teprve ten pravý ,,víceprstencový“ prožitek!

Maxi prsteny

Maxi prsteny jsou v módě už celkem dlouhou dobu a budou se držet i toto léto. Tyto prsteny jsou velmi působivé a je mezi nimi skvělý výběr. Je úplně jedno, jaký maxi prsten si zvolíte. Může obsahovat jen velký kámen, motiv květiny nebo hmyzu. V tomto ohledu je móda tolerantní a nechává vše jen na vás.

Sovy a sovičky

Nevím, čím to je, ale v poslední době se hojně na špercích objevují motivy sov. Podle mě to ale vůbec nevadí, protože sovičky vypadají jako šperk skvěle a roztomile. Nevěřili byste, jak dokážou být sovy nápadité. Dokážou se zobrazit mnoha způsoby, což bychom od ne tak populárního zvířete opravdu neočekávali.

Motivy moře

To by tak hrálo, aby se zapomnělo na šperky s motivy krabů, ryb, želv, delfínů, mušlí, chobotnic a dalších mořských plodů a živočichů. Jsou extra letní a určitě ve vás vzbudí skvělou prázdninovou a dovolenkovou náladu.

Šperky ze dřeva

létě 2012 nezapomeňte ani na dřevěné šperky. Dýchají exotikou a dávnou historií. Nosit se budou především šperky ze dřeva, které je přírodní a není nějak barvené. Tyto klenoty mají své jedinečné kouzlo.

Zdroje: www.polyvore.com www.shopstyle.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu