Ženy a dívky v odhalení - mini sukně pro léto 2012

Ženy a dívky v odhalení - mini sukně pro léto 2012

24. června 2012, mini sukně, mini šaty, mikro mini sukně, sukně léto 2012, sukně asos

Sponzorované odkazy

Jedním z trendů léta 2012 jsou bez jakýchkoliv pochybností mini sukně, mini šaty a nebo také mini bundičky a sáčka, která končí těsně pod prsy. Provokativní délka, která hraničí s veškerým ostychem a cudností se dostává na přední příčky módní hitparády. Trička a tuniky vypadají díky mini délce šortek a sukní, jako kdybychom je nosili na holém těle. Odvážné dívky a ty, jenž vlastní vysněné krásné nohy si populární mikro délku mini sukní zajisté rády dovolí.

Mikro mini sukně

Délka, která při nekontrolovaném pohybu snadno poodhalí zadeček, provokuje nejen muže, ale i kolemjdoucí ženy. Letos je ovšem téměř vše dovoleno a dráždivou mini délku si můžeme bez starostí dopřát. Pokud se z počátku ostýcháme, můžeme k mikro mini sukýnce zvolit delší košili, triko nebo lehký svetřík. Pomocí jednoduchých sandálků a maxi psaníčka (které letos nesmí chybět v žádném šatníků ženy milující módu) vytvoříme lehce trendy outfit.

Mini délka ovládá léto

Již v úvodu jsme naznačili, že krátká délka je v módě a to nejen u sukní. Letošní trendy dávají prostor více stylům a tak pokud někdo není zrovna příznivcem klasických obepnutých minisukní, nemusí zoufat. Horkým trendem jsou na příklad peplum sukně (sukýnky s výrazným volánkem v pase) a nebo sukně áčkového střihu. Nezapomeňte také na „balónkovou“ sukýnku.

Sukýnky i šortky, chinos kalhoty i jeany se opět začínají nosit s vyšším pasem, případně se vysoko do pasu vyhrnují. Doplňují se většinou klasickým basic trikem či tílkem. Až se Vám tedy bude zdát sukýnka v obchodě příliš dlouhá, nesuňte ji ze všech sil na boky. Vysuňte ji hezky k pasu a zkuste k ní třeba košili se zdobeným límečkem.

Ani klasická minisukně nevyšla z módy. Jen se upustilo od oblíbené džínoviny k bavlněným materiálům. Úzkou minisukni seženete velmi snadno v klasické černé barvě. Co třeba zkusit dozdobení krajkou? Dodává mini sukni šmrnc a ubírá na fádnosti.

Kde koupit mini sukeň? Velký výběr najdete na www.asos.com , opravdu mini provedení nabízí www.forplaycatalogue.cz a nebo zavítejte na stránky www.nextdirect.com.

Zdroj: www.asos.com , www.forplaycatalogue.cz , www.nextdirect.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu