První slevy jsou tady!

První slevy jsou tady!

21. června 2012, slevy, výprodej, výprodeje

Sponzorované odkazy

První vlna slev už je tady a zasáhne vás přímo do srdce! Obchodní domy a e-shopy hlásí výprodeje 30–50%!!! Ke koupi nabízí především letošní jarní kolekce, ale také první várku letní kolekce, jelikož je léto definitivně tady a finální letní kolekce klepou na dveře.

Vyhlédla jste si překrásnou jarní bundu, která vám padla jako ulitá, ale bylo vám líto za ní zaplatit plnou cenu? Pak máte druhou šanci. Ovšem u slev vždycky platí pravidlo „kdo dřív příjde, ten dřív mele“, a tady je to dvojnásob. Poslední jarní kousky pro rok 2012 mizí jako mávnutím kouzelného proutku, nejběžnější velikosti jsou vyprodány rychlostí blesku, proto s nákupem neotálejte, aby na vás vůbec něco zbylo. Ovšem příliš nepředbíhejme, pravé slevové šílenství nás teprve ještě čeká v závěru léta, kdy slevy nabydou na 70 %.

Které obchody jako první slevy nabízí? Navštivte určitě Lindex, H&M, C&A, Tally Weijl nebo Reserved. Postupně se však slevy objeví ve všech obchodních domech, takže nemějte obavy – i na váš favorit dojde. Ani e-shopy nejsou pozadu a vyprodávají poslední jarní a letní kousky. Ovšem tady se cena navýší spolu s poštovným. Proto se můžete dohodnout třeba s kamarádkou nebo kolegyní z práce a objednat si tyto neodolatelné módní kousky společně.

Za co se vyplatí ve slevách peníze utratit? Určitě investujte do jarních kabátků, bundiček a trenčkotů, protože jak jistě víte, po létě k nám přichází podzim a tohle jarní oblečení vynosíte i v deštivých podzimních měsících. Dalším módním kouskem, který se vám ve skříni jistě neztratí, by měly být šaty. Jaro bylo rozkvetlé a v tomto duchu se nesly i jarní šaty. Oblečete je do práce, na schůzku, na procházku i rodinnou oslavu. Obzvláště výhodným nákupem bývají doplňky, které seženete téměř za pár „kaček“. Prstýnky, náramky, brože, řetízky, aj. budete nosit zkrátka celý rok.

Proto vemte svou kreditní kartu „na procházku“, litovat určitě nebudete!

Zdroje: www.lindex.com, www.reserved.com, www.asos.comwww.nastygal.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu