Plavky Victoria´s Secret pro léto 2012

Plavky Victoria´s Secret pro léto 2012

26. června 2012, Plavky Victoria´s Secret, plavky léto 2012, sexy plavky, bikiny, jednodílné plavky

Sponzorované odkazy

Pří výběru plavek v obchodech Victoria´s Secret musí snad každé ženské srdce zaplesat. Nabídka je široká a pestrá. Nejedná se pouze o speciální kolekce, ale také o velký výběr střihů. Podprsenky zakoupíte vyztužené, trojúhelníčkové nebo zcela jednoduché bez ramínek. Pokud sháníme plavky „vcelku“, nevadí! Victoria´s Secret nabízí velmi podařené jednodílné plavky každou sezónu. I kalhotky se pyšní rozsáhlou nabídkou střihů. Některé jsou výrazně vykrojené a dovolují poodhalit nohy a zadeček téměř v celé kráse. Jiné mají naopak širší horní lem a pevně drží zadeček.

Victoria´s Secret myslí na každou ženu. Módní trendy jsou sice respektovány, ale vždy značka nabízí dámské plavky v klasických barvách a v jednoduchých provedeních.

Zmínili jsme jednodílné plavky, které poměrně dlouhou dobu odpočívaly v našich šatnících a mimo plaveckých závodů se jich všichni spíše vzdávali. Poté přišla vlna monokin a tankin. Ty mohou působit opravdu sexy, nicméně je k nim zapotřebí pěkná postava. Toužíme-li bříško trochu schovat, volíme většinou jednodílné plavky. Povedený střih dokáže zázraky a plavky Victoria´s Secret nabízejí takových precizně provedených plavek mnoho.

Kolekce plavek Victoria´s Secret léto 2012

Beach Sexy

Název mluví sám za sebe. Odvážná kolekce zahrnující především bikiny poodhazující většinu předností žen. Lze s nimi získat na sebevědomí a zajisté také okouzlit nejednoho muže. Kolekce je stvořena k zábavě a flirtování.

Kolekce Gorgeous

Privilegiem této kolekce je jedinečný push-up efekt a objem košíčků 32B až 36D.

Forever Sexy

Kolekce zahrnuje mnoho stylů plavek a nebojte se, že se jedná pouze o odvážné bikiny pro mladé dívky. Košíčky se vyhupují až na 38DD.

Very sexy

I dále pokračujeme v sexy stylu kolekcí. Přeci jen je léto a návštěva pláží či plováren dává často vzniknout letním láskám. Kolekci symbolizují slova jako odvážné či nazdobené. Plavky dokonale padnou a zajišťují dostatečný komfort.

Bombshell kolekce

Toužíte po krásném poprsí, zvolte kolekci Bombshell s push-up efektem. Kolekce je určena především pro poprsí s větším objemem.

Magicsuit kolekce

Právě v kolekci Magicsuit naleznete jednodílné plavky s perfektními střihy.

Plavky Victoria´s Secret splňují vše, co moderní žena potřebuje. Velký výběr jednoduchých i dráždivých sexy modelů. Kvalitní zpracování s důrazem na komfort především horních partií.

Zdroj: www.victoriassecret.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu