Flamingopark uvádí letní kolekci šperků

Flamingopark uvádí letní kolekci šperků

22. června 2012, Flamingopark, Flamingopark e-shop, Flamingopark kolekce léto 2012, Flamingopark šperky, šperky léto 2012

Sponzorované odkazy

Na první letní den uvedla značka Flamingopark letní kolekci šperků, která je inspirovaná přírodou. Najdete v ní náušnice ve tvaru motýlů, náhrdelníky s ptačími motivy, a nově také náramky. Vévodícím materiálem je mosaz, se kterou Flamingopark pracuje již po několik let. Mosaz je vděčný kov zlaté barvy, který je velmi dobře snášenlivý. Pokud neholdujete barvě zlata, můžete si vybrat šperk s povrchovou úpravou stříbra. Některé oblíbené tvary náušnic nabízí Flamingopark celostříbrné. Mosazné náhrdelníky jsou skvělým doplňkem po celý rok. Hodí se k šatům i ke sportovějším tank topům. Flamingopark při výrobě používá zlatnickou techniku vyřezávání. Detailně vyřezané motivy se dále upravují. Některé se leští do hladka, některé se gravírují a smaltují. Náušnice s názvem Yo Soy jsou inspirované mořem a při výrobě se používá drát, který se kombinuje s přírodními kameny. Pokud náušnice ani náhrdelníky nenosíte, ale rádi byste si nějaký šperk pořídili, můžete si vybrat postříbřenou brož.

Flamingopark je koncept spojující design, řemeslo a kulturu. Na výrobcích se podílí řada umělců a řemeslníků, které Martina, zakladatelka Flamingoparku, oslovuje. Flamingopark podporuje místní umělce z nejrůznějších částí světa a vyrábí veškeré kolekce v malých sériích. Produkty si můžete zakoupit online na www.flamingopark.cz nebo v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique, Truhlářská 29, Praha 1.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu