Inspirované sluncem - Dámské parfémy léto 2012

Inspirované sluncem - Dámské parfémy léto 2012

26. června 2012, Alberta Morillas, Omnia Coral, Bvlgari, Jean Paul Gaultier, Guerlain, Davidoff, Calvin Klein, Classique Summer 2012, Aqua Allegoria Lys Soleia, Cool Water Woman, Eternity Summer 2012, dámské parfémy, léto 2012

Sponzorované odkazy

Léto jako roční období má mnoho druhů vůní – vůně posekané trávy, ovoce nebo táboráku. Proto bude potřeba s okolím splynout a pořídit si vhodný dámský parfém, který nám bude sedět. Dámské letní parfémy mají snad ty nejkrásnější esence. Vůně jsou povětšinou sladké, ovocné a pořádně šťavnaté. Nejeden člověk se za vámi na ulici otočí.

CALVIN KLEIN Eternity Summer 2012

První z nabídky je tu krásná Eternity Summer 2012 od Calvina Kleina, které je vyloženě dělaná pro toto léto. Jakoby snad Calvin Klein věděl, jaké vůbec bude. Tato limitovaná edice skutečně představuje léto se vším všudy. I z jejího složení letní nálada jen srší. Hlavou jsou zde hruška, bergamot, martini a květ pomerančovníku. Srdce bije pivoňkou, hyacintem a gardénií. A jako základ si můžete vychutnat vůně pižma, fazole Tonky a otočníku. Tato parfémovaná voda se prodává v ne moc atraktivním balení o objemu 100ml a její cena se pohybuje okolo 1 000,–Kč. Za limitovaného Calvina Kleina se vyplatí zaplatit.

DAVIDOFF Cool Water Woman

Davidoff Cool Water Woman je další skvělou novinkou pro léto 2012. Jedná se o vůni, která ztělesňuje veškerá moře, jezera, oceány a vodní toky světa. Výborně se vám bude hodit na dovolenou k moři nebo na chatu k rybníku. Perfektně s touto vůní budete ladit s okolím. V hlavě je obsažen ananas, černý rybíz, kdoule, meloun, letosový květ, leknín a citrusové plody. V srdci jsou jen tři aroma a to růže, jasmín a konvalinka. A v nejdůležitějším základu jsou kosatec, broskev, moruše, vetivar a jantar. Většinou platí, že čím více vonných esencí parfém obsahuje, tím je lepší. Nabídka této vůně je mnohem širší než u Eternity Summer 2012 od Calvina Kleina. Balení Cool Water Woman můžete mít v objemech 30ml, 50ml,100ml i 200ml. Vyrábí se však i tělové mléko, sprchový gel a deodorant této vůně.

GUERLAIN Aqua Allegoria Lys Soleia

Velmi exotická a oblíbená je vůně od Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia. Guerlain jako značka je možná pro mnohé neznámá, ale řadí se mezi nejslavnější a největší kosmetické firmy světa, jelikož její historie sahá až do roku 1828! Aqua Allegoria Lys Soleia se řadí mezi další stovky parfémů od Guerlain. Hlava je složena z palmového listu, citrónu a bergamotu. Srdce tluče tropickým ovocem, lilií a vysoce vonící rostlinou Kanagou vonnou, která je spíše známější jako Ylang-Ylang. Základ pak voní vanilkou, tuberózou a pižmem.

JEAN PAUL GAULTIER Classique Summer 2012

Další speciální dámská vůně pro toto léto je Classique Summer 2012 od známého návrháře Jean Paul Gaultiera. Jedná se o květinově-ovocnou vůni, v jejíž hlavě jsou růže, mandarinka a květ pomerančovníku. Srdce je plné konvalinkou, jasmínem, kosatcem a rostlinou ylang-ylang. Základem je pak klasická vanilka, ambra a pižmo. Tento parfém je též limitovanou edicí, ale je obohacen o další letní složky, které parfému dodávají svěžest. Flakon této vůně je ve tvaru prsatého torza, který je pro tyto parfémy typický. Ceny toaletní 100ml vody sahají až k 1 500,–Kč.

BVLGARI Omnia Coral

Velmi oblíbené jsou parfémy od značky Bvlgari. Novinkou je Omnia Coral, jejímž parfumérem je Alberta Morillas. Omnia Coral vyniká v porovnání s ostatními parfémy. Měl by připomínat krásné červené mořské korály. Jeho vůně je romantická a hodí se pro každou ženu. Omnia Coral voní často přidávaným bergamotem a neobvyklou kustovnicí čínskou. Dalšími přísadami jsou i ibišek, leknín nebo granátové jablko. Na tomto parfému je opravdu vidět píle a snaha. Bude zapotřebí ho jak se patří ocenit.

Zdroje: www.parfemy.cz www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii kosmetika, módní značky a návrháři a parfémy a vůně.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu