Retro letní sandály – vyšlápněte si pohodlně a stylově do víru prázdnin

Retro letní sandály – vyšlápněte si pohodlně a stylově do víru prázdnin

2. července 2012, retro letní sandály, sandály na platformě, proutěná platforma, boty Deichmann, sandály Deichmann

Sponzorované odkazy

Odstartovala nejoblíbenější část celého roku. Dva měsíce letních prázdnin, kdy se všichni těší na odpočinek a relax v blízkosti přátel a rodiny. Dovolená u moře patří mezi nejčastější variantu, jak příjemně strávit několik volných dní. Nastává čas balení a výběr těch nejvhodnějších kousků z šatníku. I při výběru obuvi se snažíme nalézt boty stylové, ale zároveň pohodlné, aby nás během vytouženého volna netrápily zbytečné puchýře.

Letos frčí** retro sandály na platformě**. Vypadají trendy, žensky a splňují vysoké nároky na pohodlí. Jejich praktické využití také nelze přehlédnout, jelikož se dají využít téměř ke všemu. Bílé šortky, námořnické triko a retro sandály na platformě. Ideální outfit k moři. Zároveň se jedná o velmi pohodlnou obuv do města. Pokud patříte mezi obyvatele města, jehož chodníky dláždí kostky, stylové platformy jistě oceníte. Vytvoříte s nimi svěží letní look a zároveň nemusíte neustále hlídat podpatek, který lehce sklouzne do volného prostoru mezi kostkami.

Mezi sportovnější variantu patří retro sandály na platformě s uzavřenou špičkou a s vázáním kolem kotníku. Hodí se k nim na příklad volné letní kalhoty.

Velmi moderní jsou především sandálky s proutěnou platformou. Letos je můžete doplnit o košík v podobném stylu. Ovšem pozor na přehnané kombinování, na mladé dívce by takový outfit snadno mohl sklouznout k nudnosti a usedlosti.

Retro à la 50. léta! To je hit tohoto léta. Šaty, kabelky i boty připomínají módu našich babiček. Dostávají ale nový modernější nádech a objevují se na nich i zajímavé detaily.

Velkou nabídku retro sandálů nabízí řetězec Deichmann. K dostání jsou vyšší i pohodlné nízké platformy. Barevné provedení se drží nejčastěji v tónech hnědé, modré, červené. Sandálky jsou převážně s proutěnou platformou, ale vyberete si zajisté i v elegantnějších variantách.

zdroj: www.deichmann.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu