Hit léta 2012! - Kraťasové overaly

Hit léta 2012! - Kraťasové overaly

3. července 2012, kraťasy, šortky, květinové overaly, léto 2012, kraťasové overaly, overaly, overaly bez ramínek, tribal móda

Sponzorované odkazy

Nevíte, čím byste ještě mohla svůj šatník obohatit? Na léto 2012 bych vám doporučila skvělé kraťasové overaly. Mají své jedinečné kouzlo a vypadají tak trochu rošťáčky. Skvěle se nosí a jejich velikou výhodou je, že zastupují i tričko i kraťasy. Ušetříte tak na ceně a usnadníte si vybírání.

Jak z domorodých kmenů

Určitě jste již slyšeli o exotické orientální tribal módě. Tento rok je v kurzu více než kdy jindy. V tomto stylu můžete v obchodech najít právě i kraťasové overaly. Jestliže pro léto 2012 zvolíte tribal kraťasový overal, budete mít na sobě dvojí módní hit. Tyto overaly se vyznačují povětšinou velkou barevností a všelijakými vzory. Občas vypadají jako malířské plátno. Jsou velmi šik a vkusné.

Bez ramínek

Kraťasové overaly bez ramínek jsou velmi časté. Obecně mnoho módních kousků se v poslední době vyrábí bez ramínek ( šaty, topy,…). Kraťasové overaly tedy nejsou výjimkou, což není vůbec špatné. Vypadají elegantně i sportovně. Je jen na vás, jak s nimi naložíte. Berte ale v potaz, že módní trendy bez ramínek nesluší jen tak každému, a proto si je určitě předem vyzkoušejte, jak vám sedí. Určitě už každá z nás zažila otravné popotahování vršku nahoru, aby náhodou nebylo vidět něco, co nechceme.

Květinové

Vzory květin jsou pro letní módu typické, a proto nesmí chybět ani na kraťasových overalech. Obrázky květin působí půvabně a v květinovém overalu si pak budete připadat jako víla. Vyzařují skvělou letní a svěží atmosférou. Určitě se vám tedy budou skvěle nosit a dovolím si hádat, že jestli se pro ně rozhodnete, stanou se vaším oblíbeným módním kouskem a vezmete si ho určitě víckrát jak dvakrát.

Jak nosit?

Určitě se vám kraťasové overaly zalíbily. O tom nepochybuji. Dumáte ale nad tím, jak a s čím je nosit? Není to zas takové věda. S kraťasovými overaly můžete experimentovat a nosit je, jak se vám bude chtít. Velmi vkusně například vypadá kraťasový overal na ramínka, když si pod něj ještě vezmete halenku nebo jiný vršek. Dodáte tak svému looku úplně nový rozměr. Vyzkoušet můžete i třeba mega pásek, který rozdělí vaše dvě poloviny těla. Nebojte se a kombinujte. Přeji příjemnou zábavu a plno lichotivých komplimentů.

Zdroje: www.net-a-porter.com www.shopstyle.com www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní peklo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu