Originální dámské košile léto 2012

Originální dámské košile léto 2012

3. července 2012, originální dámské košile, dámské košile s volánky, džínové košile, sportovní košile

Sponzorované odkazy

Košile v bílé a černé barvě je považována za jeden ze základních kousků šatníku každé ženy. Oblíbené jsou také džínové košile nebo sportovní košile ve western stylu. Léto 2012 nabízí mnohem výraznější a nápaditější motivy, které v sobě ukrývají naivitu dívčího mládí a zároveň obsahují trendy prvky. Ještě několik let zpět si málokdo dokázal představit, že by nosil košili s autíčky, ptáčky a ani nadčasové puntíky nepatřily k nejoblíbenějším. Pochopitelně nezapomeňme na neony a pastelové barvy.

Ovšem právě ptačí potisk nebo puntík jsou letos velmi trendy. Originální dámské košile zaplavují prodejní pulty velkou rychlostí. Ačkoliv jsou k nim ženy zpočátku často skeptické, počet jejich fanoušků rychle roste.

Dámské košile s originálním potiskem

Košile s originálním potiskem se nejčastěji kombinují s kratší skládanou sukní nebo s jednoduchými kalhotami. Stávají se rázem výrazným prvkem celého outfitu. Působí rozverně, mnohdy až sladce. Je třeba dobře zvážit motiv (potisk), který se k nám dobře hodí.

Originální střihy dámských košilí

Nejen potisk a barva mohou vytvořit jedinečnou dámskou košili. Populární jsou volánky a také mašle uvázané u krku. Takové košile jsou poměrně hravým kusem oděvu a dá se s nimi vytvořit zajímavý look.

Pohrát si můžeme s vrstvením oblečení a pomocí vestičky nebo lehkého svetříku vytvořit formální pracovní model.

Nebo se zaměříme na jednoduchost a použijeme k doplnění pouze šperky.

Klasikou je využití saka jako ideálního partnera pro košili, ozvláštnit můžeme také broží.

Jemně působí nabrané rukávky nebo zvolíme hedvábnou košili jednoduchého střihu se zajímavými knoflíčky.

Mnohdy stačí nepatrný detail a změní celkové vyznění košile. Mašličky, použití krajky, zdobení límečku, kombinace materiálu (velmi trendy průhledné košile)

Zdroj: www.asos.com , www.forever21.com , www.nastygal.comwww.milanoo.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu