Džínová košile do chladnějších letních dnů

Džínová košile do chladnějších letních dnů

11. července 2012, košile, dámské košile, letní košile, denim, džínová košile, denim košile

Sponzorované odkazy

Navzdory času, džínová košile je stále v módě. V průběhu doby změnila svůj vzhled, tvar a přibyly také doplňky, avšak i klasická verze džínové košile zůstala.

Diesel Pepe Jeans Reserved

Džínová košile bez rukávů

Džínová košile bez rukávů je opravdové terno ve Vašem šatníku. V horku si jí můžete obléci na holé tělo a v chladnu ji můžete využít jako vestu. Spodní cípy košile můžete zavázat nebo jí můžete zastrkat do plátěných šortek nebo džínové volánkové sukně.

Džínová košile s dlouhými rukávy

Už jste si vyzkoušela několikátou džínovou košili a stále máte pocit, že Vám žádná nesluší. Možná Vám ale k zalíbení tohoto oděvu chybí jen maličkost. Džínovou košile se nemusí nosit jen zapnutá nebo rozepnutá, ale může se nosit i přepásaná, zavázaná nebo zastrkaná.

  • Nastrkejte jí do Vaší oblíbené sukně, pas si zvýrazněte zavinovacím koženým páskem a k tomu si obujte buď boty na podpatku nebo baleríny.
  • Vyzkoušet můžete i neotřelou kombinaci džínové košile s pouzdrovou sukní. Elegantní outfit nakonec dolaďte lodičkami na podpatku a větším psaníčkem.
  • Obměnou mohou být kraťasy plátěné nebo i džínové. V tomto případě vypadá košile opět mnohem lépe zastrkaná.
    • Džínovou košili můžete nosit i s kalhotami, v létě nejlépe se zkrácenými nebo tříčtvrtečními kalhotami. Lýtka pak vyrýsujte za pomoci vysokých podpatků nebo klínu.

Delší džínová košile

Delší (ne dlouhá) džínová košile skvěle poslouží místo blejzru přes šaty. Můžete jí nechat volně rozevlátou nebo si jí můžete uvázat v pase. V případě, že se ochladí, můžete si přes zapnutou džínovou košili obléci slabý svetr s lodičkovým výstřihem. K dosažení asymetrické ležérnosti si jeden cíp zatrkejte a druhý nechte zpod svetru vykukovat ven.

Džínová košile jako šaty

Pokud Vás nezaujaly žádné džínové šaty, kupte si dlouhou džínovou košili, v pase ji zvýrazněte úzkým koženým páskem a na nohy si obujte dřeváky.

Dlouhou džínovou košili nemusíte nosit jen na způsob šatů, ale můžete si k ní obléci úzké džínové legíny ve světlejším odstínu než je košile.

Hlavně zapomeňte na nesmyslná pravidla, která zakazují nosit více džínových kousků nebo míchání tmavé a světlé džínoviny.

Zdroj: www.polyvore.cz

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu