Troufnete si na kalhoty s potiskem?

Troufnete si na kalhoty s potiskem?

18. července 2012, kalhoty s potiskem, rifle s potiskem, potisky, vzory, trendy, 2012, leopardí potisk, květinový potisk, tribal potisk, geometrický potisk

Sponzorované odkazy

Léto se vždy nese ve znamení barev a všelijakých kombinací. Už jsme si zvykly na barevné rifle jak v pastelových, tak i výraznějších neonových odstínech, ale módní návrháři i celebrity nám nastolili trend, který je o mnoho odvážnější – kalhoty a džíny s potisky. V tomto kousku oblečení budete zaručeně nepřehlédnutelná, stylová a originální! Možná vám blesklo hlavou, že tento trend je sice hezký, ale není pro vás, přeci jenom se jedná o něco hodně výrazného a nevšedního. Ne všechny kalhoty s potiskem jsou ale do očí bijící. Pojďme se na ně podívat!

Nenápadný leopard

Mezi méně nápadné potisky, které se na kalhotách a riflích objevují, patří hlavně díky neutrálním barvám ten leopardí. Černo-šedá, či béžovo-černá kombinace nepůsobí na první pohled nijak řvavě, a pokud ji doplníte i o sáčko či cardigan v podobných odstínech, vytvoříte tak zajímavý, avšak ne tolik nápadný outfit.

Nechte kalhoty rozkvést

Stejně jako na všem ostatním se i na kalhotách velmi často objevují květiny. Pro střídmější look tu jsou malé kytičky v pastelových barvách, pro odvážnější dámy se nabízejí pestré a všemi barvami hrající tropické květiny často doplněné třeba o listy palem. Pro obě tyto varianty ale platí, že tričko či halenka, kterou k takovým kalhotám či riflím obléknete, by měla hrát v jednom z odstínů, který se objevuje právě ve vzoru na kalhotách. Celkový look tak bude vypadat uceleně.

Divoký tribal

Tribal styl je díky své barevnosti na kalhotách také velmi oblíbený. Tóny oranžové, červené, žluté a dalších výrazných barev se mezi sebou dají výborně kombinovat a snadné je to i s výběrem doplňků a šperků, poohlédněte se po masivních a barevných kouscích. Mezi nejpopulárnější a nejvíc trendy tribal styl patří letos aztécké vzory.

Kostky, puntíky…

Zatímco leopardí i květinové potisky se pomalu dostávají do pozadí, roste oblíbenost geometrických vzorů. Nejedná se ale jenom o puntíky, proužky a kostky, které jsou jakousi klasikou, ale spíše o trojúhelníčky či nejrůznější klikyháky – geometrické vzory – které v nejrůznějších barevných provedeních působí velmi neokoukaně, hravě a zajímavě.

Zdroje: www.polyvore.com, www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu