Svůdné letní šaty od mexické návrhářky v butiku Flamingopark

Svůdné letní šaty od mexické návrhářky v butiku Flamingopark

15. července 2012, Flamingopark, Flamingopark letní kolekce, letní šaty, Valeria Villarreal, Flamingopark butik, Flamingopark e-shop

Sponzorované odkazy

SEZNAMTE SE S NÁVRHÁŘKOU VALERIÍ VILLARREAL A KOLEKCÍ ŠATŮ IGNITED SKIN

V měsíci červenec představuje Flamingopark jednu z osobností, se kterými spolupracuje. Jedná se o Valerii Villarreal, původem z Mexika. Pro zákazníky Flamingoparku není novinkou, že se na veškerých kolekcích podílejí návrháři a řemeslníci z několika zemí světa. Jelikož se majitelé tohoto eklektického butiku přestěhovali na karibské pořeží, spousta návrhářů a produktů pochází právě z tamějších krajů.

Valeria Villarreal je nadějnou hvězdou na módním poli. Po vystudování návrhářství oděvů na univerzitě v Monterrey prochází jedním úspěchem za druhým. Jako finalistce konkurzu ELLE México Diseña, kde předsedala v porotě samotná Carolina Herrera, získala pracovní kontrakt pro proslulého mexického návrháře Alejandra Carlina. Valeria navrhovala kostýmy pro filmy, oblékala hudební kapely. Valeria je odvážná a nebojí se kombinovat nejrůznější materiály, má ráda potisky a barvy. Její styl sklízí úspěchy na prestižních módních přehlídkách, kde se prezentuje pod značkou Vacci.

První limitovaná série šatů, která je k vidění v designovém butiku Flamingopark, nese podtitulek Ignited Skin. Šaty jsou velmi nápadité, veselé a svůdné. Kolekci vévodí materiály jako je španělská krajka a francouzské hedvábí. Pod krajkou často prosvítá potištěná lycra, což šatům dodává další element.

Jelikož se jedná o první zakázku pro Flamingopark, kolekce je vyrobena jen po jednom kuse z každého designu. Martina, majitelka Flamingoparku, slibuje hlubší spolupráci s Valerií a rozšíření nabídky. Šaty Ignited Skin si můžete zakoupit v kamenné prodejně Flamingopark Design Boutique, Truhlářská 29, Praha 1.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu