Sexy topy bez ramínek

Sexy topy bez ramínek

20. července 2012, Bershka, top, topy, topy bez ramínek, tube topy, Terranova, Tally Weijl, Asos, tílko, tílko bez ramínek

Sponzorované odkazy

Léto, to krásné období, kdy si můžeme dovolit ukázat ze svého těla na veřejnosti trochu více než jindy, je v plném proudu a láká nás nekonečnými možnostmi, co v teplém počasí nosit. Dnes nebude řeč o žádné převratné novince, nýbrž o starém, avšak osvědčeném, stylovém a sexy kousku oblečení – topu bez ramínek. Ten je důkazem toho, že není potřeba velký výstřih, odhalená ramena a klíční kosti totiž také působí velmi svůdně a neodolatelně!

Topy bez ramínek, nebo také tube topy, ale skýtají i jistá úskalí. Určitě se mnou budete souhlasit, že pokud se jedná o top bez ramínek, neměla by být žádná ramínka vidět, ani ta od podprsenky. Celkový dojem z tílka to totiž poněkud kazí. Ne každý si ale může dovolit chodit bez podprsenky, proto se vyplatí zainvestovat alespoň do jedné variabilní podprsenky, nejlépe v tělové barvě, u níž se dají ramínka posouvat podle potřeby, nebo úplně oddělat. Ta je pod takový top naprosto ideální variantou.

Topy Tally Weijl

Pro top bez ramínek můžete zajít například do obchodů značky Tally Weijl, která nabízí tato tílka v mnoha jemných barvách zvýrazňujících letní opálení, jako je světle žlutá, růžová či modrá. Často se zde také objevují detaily jako řasení, průstřihy, pásek či jiné zdobení vyzdvihující ženské přednosti.

Topy Terranova

Značka Terranova má ve své nabídce taktéž velkou nabídku topů bez ramínek a soustředila se především na nejrůznější potisky a vzory. Obléci si tak můžete topy květované, v tribal a etno vzorech, nebo třeba tílko s poletujícími motýlky.

Topy Bershka

Zajímavé topy bez ramínek najdete i u Bershky. Neotřele působí například top opatřený zipem, stylově a chic zase vypadá tube top v černobílé kombinaci. Kromě toho zde najdeme i jednobarevná tílka a nechybí ani ta vzorovaná.

Topy Asos

Další originální kousky najdete na stránkách www.asos.com. Narazíte tam na trendy topy bez ramínek s peplum zdobením, tílka s rafinovanými průstřihy, ale i na klasické jednobarevné tube topy vhodné k legínám či šortkám. I zde samozřejmě probíhají letní slevy a navíc tyto stránky nabízejí dopravu zdarma, takže vám nic nebrání mít tyto neokoukané kousky v šatníku.

Zdroje: www.asos.com, www.tallyweijl.com, www.terranovastyle.com, www.bershka.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu