Pánské letní košile – havajské vzory, autíčka i zvířecí potisk

Pánské letní košile – havajské vzory, autíčka i zvířecí potisk

22. července 2012, Hawaiské košile, košile s dlouhým rukávem, Pánské košile Ed Hardy, Pánské letní košile

Sponzorované odkazy

Lení košile jsou oblíbené u všech věkových kategorií. Představují určitý prvek elegance a nosí se téměř ke všemu. Pánské košile jsou považovány za běžnou součást pánského obleku a tvoří také nezbytný prvek při letních dovolených. Mezi nejdůležitější faktory, které ovlivňují výběr košile, patří především střih (nejčastěji slim fit a regular) a materiál. Zohlednit je třeba i barvy a vzory. Rozhodování dále probíhá na základě funkčnosti a praktičnosti. Jinak vybírají muži, kteří nosí košile každodenně do práce a jinak muži, kteří je mají jako součást volnočasového šatníku.

Pánské letní košile zdobí vtipné vzory i zvířecí potisky

Pánské letní košile nemusejí podléhat velkým změnám. Stále jsou oblébené zcela jednoduché střhy v černém a bílém provedení. Postupně se jim ale dostává zajímavých inovací. Co říkáte na příklad na rukávy s originálním potiskem? Prostor dostávají také zdobené límečky. Ty si oblíbili zejména bloggeři po celém světě. Často se také setkáme s „falešnými“ límečky, které patří mez trendy sezóny.

Zábavné a trendy jsou košile s různými potisky jako jsou autíčka, havajské květy, geometrické vzory nebo pro odvážné zvířecí potisky.

Hawaiské košile se vracejí stálostí bumeranngu a zřejmě zakotví mezi stálice šatníku (minimálně na dovolené u moře). Stále více se využívá potisku palem v kombinaci s výrazným barevným provedením.

Stále můžete využít i košile s dlouhým rukávem. Vyhrnuté rukávy vypadají ležérně a v případě chladnějších večerů i zahřejí. Mezi vzory stále vévodí kostka. Seženete je na příklad v obchodech Next.

Pánské košile Ed Hardy

Pánské košile Ed Hardy mají vždy něco nepřehlédnutelného. Na první pohled zcela jednoduchá košile se rázem mění v jedinečný kus s typickými motivy zančky (tygr, růže apod.).

Zdroj: www.asos.com , www.nextdirect.com , www.edhardyshop.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu