Plavky, které vám budou slušet! Aneb plavky pro každou postavu

Plavky, které vám budou slušet! Aneb plavky pro každou postavu

26. července 2012, bikiny, plavky léto 2012, dámské plavky, plavky pro plnoštíhlé, plavky, plavky podle postavy, malá prsa, velká prsa, široké boky, větší břicho, široká ramena

Sponzorované odkazy

V létě je nutností mít alespoň jedny plavky a to, že nejste příliš spokojená se svou postavou, neznamená, že radši zůstanete doma. Užívejte si teplých dnů! Jak tedy najít vhodné plavky, které vám budou slušet?

Díky tomu, že se dnes většina plavek prodává rozděleně, není problém koupit si ty, které vám vyhovují jak velikostně, tak střihově.

- MALÁ PRSA

Ač se to nezdá, mít malá prsa není při výběru plavek takový problém, jako mít ňadra velká. Řiďte se jednou důležitou radou – zapomenout na jednoduché horní vršky plavek. Třásně, řasení, mašličky a různé ozdoby dodají vašim prsům na objemu. V rámci střihů máte velký výběr možností. Slušet vám budou trojúhelníkové díly, bandeau plavky nebo klasické vystužené podprsenkové díly. Všeobecně je také známo, že horizontální pruhy rozšiřují, rozhodně vám proto neuškodí.

- VELKÁ PRSA

Na rozdíl od majitelek malých prsou budete muset zapomenout na trojúhelníkové plavky a na další, které mají tenké šňůrky, vaše prsa totiž potřebují podporu. Nejlepší pro vás budou klasické plavky s kosticemi a silnějšími ramínky nebo ty se zavazování za krkem, díky véčkovému výstřihy váš dekolt opticky protáhnou.

Máte ráda pin-up styl? Pokud ano, jásejte. Budou vám slušet víc než komukoliv jinému, zvýrazní vám ženské křivky. Sedět vám budou jemné vzory, jako třeba puntíky.

- KRÁTKÉ NOHY

Zkrátit torzo a prodloužit nohy není vůbec problém. Výběr horního dílu je jen na vás a vašem stylu, vaše nohy prodlouží dolní díl na zavazování nebo ten, který je spojen kroužky, samozřejmostí je vykrojený střih. Na ramínku raději nechejte trendy plavky s třásněmi, ještě více by vás zkrátily.

- ŠIROKÁ RAMENA

Máte-li široká ramena, vsaďte na plavky s divokými vzory, které od nich odpoutají pozornost. U střihů je důležité zaměřit se na oba díly,** plavky** s výstřihem do V raději přenechejte ostatním, spodní díl by mě být sportovnějšího rázu s různými pásky, přezkami a šňůrkami.

- ŠIROKÉ BOKY

Pro majitelky větších boků existuje jedna rada, nikdy ne spodní díl plavek se zdobením, nejlépe budou vypadat jednoduché střihy a potisky.

- VĚTŠÍ BŘICHO A SILNĚJŠÍ POSTAVA

Pokud vás trápí kila navíc, jednodílné plavky dokážou s vaší postavou zázraky. Děsíte se pří té představě? Nemusíte, v obchodech se to přímo hemží krásnými vzorovanými s nejrůznějšími ozdobami. Pomoci vám mohou i tankini – klasický kalhotkový spodní díl spolu s vrchním ve stylu topu. Přesvědčte se ale, jestli vám nejsou příliš těsné, větší bříško zakryje i řasení po bocích. Zakrýt bříško vám pomohou i nejrůznější geometrické vzory a horizontální proužky.

Jednodílné s páskem uprostřed vytvoří dojem cílené postavy ve tvaru cílených přesýpacích hodin.

Pokud ale trváte na klasických dvoudílných plavkách, slušet vám budou kalhotky s vyšším pasem nebo vysoko vykrojený dolní díl, který zeštíhluje nohy. Pin-up styl je zde stejně jako u žen s velkým poprsím velmi vítán.

Tápete, jakou barvu si pořídit? Vždy se můžete spolehnout na tmavé nebo chladné odstíny, neonové si raději nekupujte.

zdroje: asos.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu