S botami Aldo zazáříte

S botami Aldo zazáříte

27. července 2012, Aldo, boty Aldo

Sponzorované odkazy

Možná už jste si i vy všimli, že do České republiky po několika letech vkročil obchodní řetězec Aldo, populární hlavně v Americe. Jaký je důvod jeho oblíbenosti? Obsahuje širokou škálu trendy bot, na rozdíl od jiných značek i pestrou nabídku bot pro muže, to vše v přijatelné cenové linii.

Rozhodně nečekejte nijaké boty na podpatku nebo baleríny bez nápadu, všechny kousky značky jsou neobyčejné, budou vás zdobit a ve vašem botníku a šatníku se budou krásně vyjímat. V kolekcích hrají velkou roli barvy.

Společnost založil roku 1972 v Montrealu Aldo Bensadoun. Sám pocházel z obuvnické rodiny, která se věnovala jejich šití celá desetiletí. V prvních letech svého působení se značka zaměřovala čistě jen na výrobu bot. Firma se postupně začala rozrůstat, v prvních dvaceti letech fungování se boty prodávaly pouze v Kanadě, v roce 1993 byl v Bostonu oficiálně otevřen první butik v celých Spojených státech. První zemí mimo severní Ameriku, ve které byl obchod Aldo otevřen, byl Izrael v roce 1994.

Aldo dnes neprodává pouze dámské a pánské boty, postupně se k nim přidaly i kabelky, šperky nebo parfémy.

Značka Aldo se také několikrát podílela v programech pro celkové zlepšení společnosti, mezi jinými je to třeba Next Step, který bojuje proti ochraně životního prostředí. Vylepšili proto design krabic, které nyní díky chytrému zavírání slouží zároveň jako nákupní taška.

V březnu tohoto roku podepsalo Aldo spolupráci s Madonnou, která jim má v rámci své vlastní značky řadu bot navrhnout. K dostání bude v srpnu a nebude vůbec nedostupná, nějaký kousek si budete moci pořídit třeba i na www.asos.com.

Oficiální e-shop na stránkách www.aldoshoes.com produkty mimo Kanadu, USA a Velkou Británii nezasílá, pro boty si ale můžete zajít do kamenné prodejny, která je v Praze (Centrum Chodov- Roztylská 2321/19).

zdroj: www.aldoshoes.com

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii obuv, letní boty a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu