Cestujte stylově! / Stylové cestovní tašky

Cestujte stylově! / Stylové cestovní tašky

5. srpna 2012, cestování, cestovní tašky, stylové cestovní tašky

Sponzorované odkazy

Jedete-li na delší dovolenou, berete si určitě automaticky kufr klasické velké nebo střední velikosti. Problém ale může nastat, pokud jedete pryč jen na víkend nebo na pár dní a brát si tak velké zavazadlo je podle vás zbytečné. Možná stejně jako já patříte k lidem, kteří jsou schopni prázdné místo zaplnit věcmi, které „určitě budou potřebovat“, ale nakonec se jich vůbec nedotknou. Proti tomuto zlozvyku existují sice i menší velikosti, vypadají ale trochu divně. Jenomže, ať už máte kabelku sebevětší, všechny věci tam určitě nenacpete. Kam si tedy máte potřebnosti jako oblečení, kosmetiku, knihy, časopisy nebo notebook dát?

Vezměte si k srdci známé rčení „šaty dělají člověka“ a řiďte se jím za každé situace. Zapomeňte tedy, prosím, na sportovní tašky, které jsou sice praktické, ale, ruku na srdce, taky dost ošklivé. Jste přece dáma, nebojte se to ukázat! Pořiďte si takovou tašku, za kterou se nebudete muset stydět.

Nejčastějším materiálem, se kterým se u cestovních tašek můžete setkat, je kůže (nebo napodobenina u levnějších variant). Je praktická, omyvatelná, univerzální a nikdy s ní nic nezkazíte. Další předností je navíc to, že pokud bude pršet, věci v ní vám nenavlhnou a nepoškodí se. U plátěné s tímto rizikem musíte počítat, semišová by se navíc mohla poškodit.

Cestovní tašky si většinou bereme do ruky nebo je díky připínacímu uchu nosíme přes rameno. Určitě se vám zalíbí jedna vychytávka, a to tašky, které mají už v sobě zabudovaná kolečka a držadlo, takže je v případě větší hmotnosti uložených věcí můžete za sebou táhnout jako kufr.

Nechcete-li zůstávat u elegance a jednoduchosti, náladu vám vždy spolehlivě zvednou veselé barvy a vzory.

zdroje: www.topshop.com, www.ebags.com, Thinkstock

Autorem článku je Katka J.. Článek najdete v kategorii kabelky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu