Letní dámské topy pro každou příležitost

Letní dámské topy pro každou příležitost

30. července 2012, letní topy, společenské topy, nad břicho, topy s nápisem, topy odhalující břicho, léto 2012, dámské topy, košilové topy, průhledné topy, satén, saténové topy

Sponzorované odkazy

Topy jsou módním kouskem, který by neměl chybět v šatníku žádné ženy. A zvlášť teď v létě, kdy je využijete nejvíce. Jsou lehké a skvěle se hodí pro horké letní dny. Topy jsou ale obecně perfektní celoroční doplněk, jelikož se hodí ke kalhotám i sukním, při společenských akcích i na procházku do parku. Jsou tedy skvělou investicí a jestli se pro ně rozhodnete, určitě neprohloupíte, protože je budete moci nosit ve všech sezónách.

Košilové topy

Vypadají jako košile, ale nejsou to košile. Mají límečky a klasické zapínání na knoflíčky. Jsou to topy, které vzbudí váš zájem. Některým z nás košile nesluší, anebo obecně nemáme rádi materiál, z kterého jsou vyráběny. Většinou není vzdušný a v létě se špatně nosí. Vyzkoušet můžete košilové topy, které možná na první pohled vypadají trochu stařecky, ale na ten druhý v nich uvidíte úžasný kousek, který se budete dát z mnohým kombinovat. Košilovým topům velmi lahodí obrovské šperky a kabelky.

Topy s nápisy

Ano, topy s nápisy jsou tak trochu puberťácké, ale proč by nám to mělo vadit? Tak trochu rošťácky a mladě se chce cítit každá z nás a s topy s nápisy se vám to zaručeně povede. Tyto topy vyzařují extrémně letní náladou a nenechají vás ledově chladnou. Budou se vám hodit skutečně kamkoli. Vezměte si je na nákupy, na procházku do města, na party nebo diskotéku. Pokaždé budete určitě za hvězdu.

Průhledné topy

V poslední době velmi letí tak trošku průhledné oblečenímódní doplňky. Velmi oblíbené je průhledné spodní prádlo, sukně, kalhoty, kabelky, deštníky, atd. Stejně tak i průhledné topy. Jedná se o módní kousek, který si spíše vezmou na sebe ty odvážnější z nás, což je ale podle mého názoru chyba! Průhledného topu by se neměla bát žádná žena, protože je velmi slušivý a dají se s ním provádět velké věci. Můžeme si pod něj vzít například nějaké nenápadné tílko či tričko jednotné barvy, které průhledný top skvěle doplní, anebo vyzkoušet různé barvy a střihy podprsenek a ty skutečně statečné si pod něj nemusí brát vůbec nic. Někomu to může připadat absurdní, ale na módních molech nemají modelky pod průhledným topem přece nikdy nic.

Saténové topy

Satén je spíše typickým materiálem pro výrobu povlečení a dámských nočních košilek, ale saténové topy jsou též velmi krásné. Pravdou je, že satén není zrovna tím nejlepším materiálem pro letní oblečení, i když je tuto sezónu velmi oblíbený, ale využijete ho určitě při různých společenských akcích, kterých je v létě mnohem více než jindy v roce. Saténový top je právě ten módní kus, který se vám bude hodit i v zimě, kdy se rozjede skvělá plesová sezóna.

Topy, které odhalují bříško

Letos jsou velmi populární veškeré topy odhalující bříško. Vůbec se ale nemusíte tohoto trendu bát, střihy topů, které odhalují bříško nejsou až tak děsivé. Některé končí skutečně hned po prsy, ale většina vám zakryje i polovinu břicha, prostě jako kdybyste měla o trochu více kratší top. V letním horkém počasí ho určitě oceníte a budete se cítit fajn.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu