Co si sbalit na dovolenou?

Co si sbalit na dovolenou?

2. srpna 2012, letní dovolená, letní oblečení, topy, šortky, šaty, bikiny, plavky, dovolená

Sponzorované odkazy

Všechny se na letní dovolenou těšíme již od zimy, a tak máme dostatečně dlouhou dobu na to, abychom se na ni připravily. Nemyslím tím, nekonečné a stále se opakující diety, ale hlavně oblečení, plavky a boty. Nejlepší příležitost, která právě pomalu končí, jsme měly během června a července, v období letních slev. Pokud jste jí nevyužily, neváhejte a běžte do obchodního centra ještě dnes, protože se obchody pomalu začínají plnit podzimním zbožím.

Jak se obléci na cestu?

Pokud cestujete autobusem nebo letadlem, může se stát, že Vám po cestě bude zima, proto je vhodné vybavit se cestu slabou dekou a na sebe si obléci několik vrstev, které se dají oblékat nebo svlékat podle okolní teploty. Vhodné jsou také plátěné tenisky, v žádném případě žabky. Do kabelky nezapomeňte přidat také balzám na rty, vlhčené ubrousky, zrcátko, hřeben a hlavně sluneční brýle.

Co si sbalit s sebou do kufru?

Nejdůležitější věcí jsou plavky a ne jedny. Nejlepší jsou plavky v barevném provedení vhodném pro světlou pleť a později pro opálenou pleť. Neméně důležitý je lehký kaftan, který chrání před spálením a díky své lehkosti v něm není horko. Zapomenout nesmíte ani na plážovou tašku, do které se vejdou všechny nezbytnosti na pláž a jednu večerní kabelku.

Při balení jsem se nejvíce rozhodovala u osušky, chtěla jsem, aby se mi hodila ke všem rozmanitým plavkám, ale zároveň jsem si nechtěla brát ke každým bikinám jinou osušku. Nakonec jsem si sbalila jednu fialovou, protože barevně ladí k zeleným, oranžovým a nakonec i černým plavkám a jednu pestrobarevnou.

A konečně boty, v teniskách přijedete a jinak budete potřebovat už jen žabky, pantofle a sandály. Lodičky si sbalte jen v případě, že v kufru zbylo místo, protože večer se dají vhodně využít i sandály.

Hlavně si neberte zbytečnosti, které nakonec ani nevyužijete. Každý den budete nejvíce potřebovat plavky, takže nejdůležitější jsou plavky a čím více, tím lépe, ty mnoho místa v kufru nezaberou.

Zdroj: www.polyvore.com, thinkstock

Autorem článku je Jana A.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, kabelky a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu