Slipper shoes - nový a originální trend

Slipper shoes - nový a originální trend

10. srpna 2012, slipper shoes, lordky, boty, obuv, trendy boty, trendy 2012

Sponzorované odkazy

Boty se staly posedlostí mnoha a mnoha žen a rozhodly jsme se kvůli nim překonat mnohé – prázdné peněženky, přeplněné botníky, bolavé nohy, spousty puchýřů… Jenže pokud se nám určité boty líbí, jde pohodlí zkrátka stranou. V posledních letech jsme se s nebesky vysokými podpatky a platformami setkávaly čím dál častěji a i když jsme si na ně do jisté míry zvykly, určitě si od nich občas velmi rády odpočineme. Za jakou, mnohem pohodlnější obuv, tedy můžeme podpatky vyměnit, abychom byly pořád stylové? Zkusit můžete kromě plochých sandálek či balerínek třeba slipper shoes, nebo chcete-li lordky, jak se těmto trochu podivným botám připomínajícím bačkory také říká. Lordky se staly hitem letošního léta a ještě víc trendy budou i během celého podzimu – pojďme si je tedy představit!

Možná jste si jich už v obchodech všimly a s trochu nechápavým pohledem jste je prostě nechaly ležet na polici. Na první pohled lordky opravdu působí přinejmenším zvláštně a vedle všech elegantních lodiček možná i nepatřičně, ale nenechme se mýlit. Hrdě je totiž nosí i takové módní ikony jako Alexa Chung nebo Elizabeth Olsen a to je zárukou toho, že je brzy budeme obouvat snad všichni.

Pokud se zamýšlíte nad otázkou, k čemu se dají lordky vůbec nosit, nemusíte si s tím moc lámat hlavu. Soudě podle všech fotek celebrit a blogerů na internetu se totiž lordky dají nosit ke všemu. Ke kabátu, k šatům, ke kalhotům – zkrátka k čemukoliv vás napadne. Velmi oblíbená je ale kombinace těchto bot se sáčky, třeba těmi oversized.

Co se týče samotného vzhledu lordek, nabízí se zde spousta možností. Zvolit můžete jednoduché lordky v jedné barvě, které vás potěší svou univerzálností, ale zajímavě bezpochyby vypadají nejrůznější potisky. Nemůžou zde chybět zvířecí vzory, květiny, ale třeba také zdobení v podobě cvoků, které budou horkým hitem letošního podzimu a zimy.

Ačkoliv se v převážné míře u lordek jedná o boty ploché, najdou se i lordky s podpatkem. Vypadají velmi originálně a podpatek jim dodává na eleganci.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu