Koralline – smyslná italská móda pro ženy

Koralline – smyslná italská móda pro ženy

11. srpna 2012, Italská móda, koralline

Sponzorované odkazy

Italská móda vždy okouzlovala svým osobitým ztvárněním plným aktuálních trendů. Značka Koralline není jiná. Poddává se diktátům módních designérů a návrhářů z celého světa, ovšem stále si udržuje svůj jedinečný styl. Móda Koralline je plná protikladů, které ji paradoxně vytvářejí ucelený obraz a prezentaci před širokou veřejností. Široké spektrum zaměření navíc umožňuje pojmout větší škálu zákazníků. Tváří Koralline pro Českou republiku je modelka Vlaďka Erbová.

Elegantní móda Koralline

Butiky Koralline nabízejí velmi elegantní modely vhodné pro byznys prostředí. Snadno zde nakombinujeme trendy střih kalhot s košilí a případně i s vestičkou. V nabídce jsou často také klasické černé sukně (aktuálně s módním vysokým pasem), jednoduché společenské šaty nebo nadčasová saka s dobře padnoucím střihem. Koralline se liší od běžných značek především hravostí modelů, které ač elegantní, vždy ukrývají něco navíc. Oblíbené jsou zejména originální detaily a důraz na atraktivní střihy.

Značka Koralline pro odvážné a sexy

V kontrastu s business módou se na pultech Koralline objevují sexy modely minišatů, topů s odhalenými zády i nebezpečně hlubokými výstřihy. Sukýnky i šortky, které odhalují více, než etiketa povoluje. Vše v trendy barvách pro danou sezónu.

Sportovní a trendy móda v buticích Koralline

Koralline může oslovit téměř všechny věkové skupiny žen, protože sortiment je opravdu pestrý. V každé kolekci se nacházejí i sportovní kousky v duchu nejmodernějších trendů – turecké kalhoty, šortky se sníženým sedem, romantické vintage šaty, ošoupané džíny, zkrátka vše, co je danou sezónu trendy.

Italská móda byla vždy velmi ženská, trendy a sexy. To jsou tři slova, která značku Koralline velmi dobře charakterizují. Nový sortiment je doplňován v rozmezí čtyř ročních období. Těšit se tedy pravidelně můžeme na kolekci jaro, léto, podzim a zima.

Zdroj: www.koralline.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu