Jako vždy velice elegantní a ženská - Kolekce Orsay podzim 2012

Jako vždy velice elegantní a ženská - Kolekce Orsay podzim 2012

17. srpna 2012, podzim 2012, Orsay, podzimní kolekce, sukně, šaty, džíny, kalhoty, módní doplňky, saka, bundy, kabát, plisované, pouzdrové sukně

Sponzorované odkazy

Velice oblíbená a známá dámská značka v Čechách Orsay už je tady s podzimní kolekcí! A je skutečně na co se těšit! Orsay ve své podzimní kolekci opravdu předvedla. Nabízí vám nekonečně mnoho druhů všeho oblečení a módních doplňků, které budete na podzim potřebovat. Jestli se rozhodnete zaplnit svůj šatník oblečením právě z podzimní kolekce od Orsay, nezávidím vám to vybírání, protože opravdu nebudete vědět, co vybrat. Samozřejmě byste si nejraději vzala všechno. Pojďme se na to podívat!

Trička

Triček bude zapotřebí určitě i na podzim. Září je většinou ještě teplé a pod lehká sáčka, džísky nebo lehké bundičky se nám budou hodit. A triček není přece nikdy dost! Orsay ve své podzimní kolekci pro tento rok vsadila na klasiku. Trička jsou většinou strohá bez žádných velkých příkras. Dominuje barva bílá a černá, jejichž kombinace bude tento podzim v kurzu! Rukávy si u triček od Orsay budete moci vybrat jakékoli – krátké, tříčtvrteční či dlouhé. Vždyť jsem psala, že ten výběr bude těžký!

Svetříky

Konečně po létě mohou přijít na řadu svetříky. Stejně jako minulý rok budou letět spíše lehké a propínací svetříky než huňaté svetry. Orsay si svou podzimní kolekci svetříků trochu přibarvila a to především barvami jako jsou tyrkysové, oranžová, růžová, červená nebo modrá. V obchodech Orsay naleznete i podzimní svetry s rolákem.

Bundy

Nedá se nic dělat, ale v podzimních večerech a ránech už bude zapotřebí nějaké té lehčí bundičky. Nemějte ale strach. Bundy a sakapodzimní kolekce Orsay jsou stylové. Orsay je, jak víme, značka, která dbá na ženskou eleganci, a proto její podzimní kolekci vévodí dámská saka. Z bundiček tu pak budete mít na výběr kožené i látkové. Jestliže ale dáváte přednost kabátkům, také si přijdete na své.

Kalhoty

kalhot je to jasné skoro v každé sezóně. Džíny jsou zaručenou klasikou a dále pak Orsay vsadila na kalhoty z různých umělých vláken. Kalhoty s velkými zvony v této kolekci rozhodně nenajdete, protože Orsay tento podzim nosí roury a mrkváče. Délky kalhot zde najdete ale všechny, ať jsou to úplně dlouhé, nad kotníky i tříčtvrteční.

Sukně

Jediný druh oblečení, který ženy rozlišuje od mužů (i když v dnešním módním světě si už nemůžete být jistí ničím), je sukně. Každé ženě dodá na kráse, takže je jasné, že je podzimní kolekce Orsay bude obsahovat. Sukně jsou skutečně ženské a velmi líbivé. Nejvíce samozřejmě budou letět sukně v délce midi, která je letos nejvíce v módě. Za nejlepší sukně pro svou kolekci Orsay zvolila plisované, pouzdrové a kolové. Určitě se vám ale zalíbí jejich barvy. Podzim se v nich totiž začíná pomalu probouzet.

Šaty

Jak jsem se již zmiňovala, Orsay je zastáncem elegance, takže má ve své podzimní kolekcišaty. I když na podzim ještě plesová sezóna nezačíná, budete si je moci schovat na zimu. Při dobré kombinaci s punčocháči, legínami, svetříky a bundičkami je ale dokážete využít i na podzim. Právě z těchto šatiček od Orsay se dají vytvářet skvělé modely.

Módní doplňky

Módní doplňky nesmí chybět v žádné kolekci, takže ani zde. Orsay si myslí, že nejdůležitějšími jsou kabelky, pásky a šátky, protože jiné doplňky v podzimní kolekci nenajdete. Vše je velmi vkusné a dělané tak, aby vám to ladilo s oblečením, které si v této kolekci koupíte. Jestliže tedy neholdujete nakupování (o čem silně pochybuji) nebo spíše, když jste na nákupu s partnerem a už vás nebaví se dívat na jeho výraz ve tváři, můžete si v jednom obchodu Orsay nakoupit vše, co ke svým šatům, tričku, kalhotům potřebujete.

Zdroje: www.world.orsay.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu