Pořádný výběr vám zaručuje kolekce Deichmann podzim 2012!

Pořádný výběr vám zaručuje kolekce Deichmann podzim 2012!

20. srpna 2012, podzim 2012, Deichmann, kotníková obuv, lodičky, platforma, lakované lodičky, boty na šněrování, slipry, pánská obuv, dámská obuv, kabelky

Sponzorované odkazy

Deichmann je značka, která je známá po celé Evropě, a to především svou nabídkou líbivých bot a módních doplňků, které nabízí za přijatelné ceny. Velmi oblíbená je značka Deichmann i proto, že si zde vybere obuv celá rodina. V obchodech seženou obuv děti, mladiství, dospělí, ale také i senioři. Podzimní kolekce 2012 značky Deichmann se nese ve stejném duchu, na který jsou její stálí zákazníci zvyklí. Proč se pouštět do riskantních změn, když klasika stále frčí, že? A Deichmann je skutečně značkou, která slouží jen lidem.

Dámská kolekce

Kotníková obuv

Kotníková obuv se stala za poslední léta velmi oblíbenou jak u žen, tak i u mužů. Deichmann ve své podzimní kolekci nabízí ženám kotníkovou obuv na podpatku i bez. Dámy si budou moci vybrat kotníkovou obuv podle příležitostí, na které je budou chtít nosit nebo jen podle vlastního vkusu. Je ale jasné, že u kotníkových bot nenaleznete jen eleganci, ale i pohodlí a komfort. Kotníková obuv vás možná nezaujme na první pohled, jelikož není dělaná v žádných extrémních barvách a vítězí u ní většinou černá. Což by žádné ženě nemělo vadit, protože víme, že tato barva se nám bude hodit nejlépe ke všemu.

Lodičky

Typicky ženská obuv, kterou zdobí krásný podpatek či platforma, jsou lodičky. V této kolekci se opravdu povedlo pár krásných kousků. A je velmi obdivuhodné, že Deichmann dokázal do své kolekce lodiček na podzim 2012 zahrnout všechny módní trendy. Najdete zde tedy lodičky na vysoké platformě, na klínku, ale také extra módní lakované lodičky. A barvy jsou též dosti líbivé. Ženskost z těchto bot vyloženě srší.

Boty na šněrování

Boty na šněrování jsou klasikou a troufnu si říci, že patří i mezi nejvyhledávanější. V podzimní kolekci Deichmann pro tento rok se nevyskytují jen ležérní boty na šněrování, ale i módní desert boots a boty na podpatku. Tato kolekce se nadmíru povedla a všechny kousky z ní vás nenechají jen tak ledově chladnou.

Kabelky

A v poslední řadě to nejsou boty, které dámská podzimní kolekce Deichmann nabízí, ale kabelky! Nezbytně nutný módní doplněk pro každou ženu, který mimochodem s botami neuvěřitelně souvisí. Ve většině případech se boty pořizují podle kabelky a naopak. V obchodu Deichmann budete moci kombinovat tyhle dvě věci hned a nemuset se zatěžovat, co se vám k čemu bude hodit. Kolekce kabelek a bot Deichmann spolu totiž samozřejmě naprosto souznějí.

Pánská kolekce

Obuv na šněrování

Kolekce bot na šněrování se možná o maličko více povedla u pánů než u dam. Obuv na šněrování zde naleznete v nekonečném množství druhů, ať jsou to klasické ležérní boty nebo boty do společnosti. Boty též hrají krásnými barvami, které si muži zaručeně oblíbí.

Slipry

Pánská kolekce Deichmann podzim 2012 je rozdělena jen na dva typy obuvi a tou druhou jsou slipry. Jedná se o velmi pěknou obuv, ve které najdou muži zalíbení především proto, že nejsou na zavazování, ale jen na slušivý suchý zip. Obouvání je tak mnohem rychlejší, což všichni páni ocení. Tak jako u bot na šněrování si zde budete moci vybrat jak z ležérních bot, tak i z bot elegantních.

Zdroje: www.deichmann.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, kabelky, lodičky, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu