Luxusní pero Waterman Exception Solid Gold za 325 000 Kč

Luxusní pero Waterman Exception Solid Gold za 325 000 Kč

24. srpna 2012,

Sponzorované odkazy

Toto luxusní pero můžete zakoupit v e-shopu www.luxusni-pera.cz.

Historie značky Waterman vyrábějící psací potřeby sahá až do 19. století, přesněji do roku 1883. Jednou tohoto roku měl tatínek této značky Lewis Edson Waterman, který pracoval jako pojišťovací agent, smolný den. Přišel o zakázku a to jen z toho důvodu, že jeho plnicí pero při podpisu udělalo na smlouvu kaňku, a než se vrátil s novou kopií, klient byl pryč. Od této chvíle se mu pak začaly ztrácet jeho představy o budoucnosti. Zanechal dosavadní práce a začal usilovně přemýšlet nad tím, jak zabránit samovolnému vytékání inkoustu z per. Samozřejmě, že jeho snažení bylo úspěšné, jinak by firma Waterman neexistovala. Přišel na úplně nový způsob plnění per a roku 1888 vznikla firma s názvem The L. E. Waterman Company.

První pero, které vzniklo neslo název „Regular“. Bylo velmi dlouhé a dekorované ve dřevě. Úspěch byl samozřejmě okamžitý a pera se začaly exportovat do celého světa. Například Lloyd George podepsal Versailleskou mírovou smlouvu, která oficiálně ukončila první světovou válku, unikátním zlatým perem Waterman. A kvalitu těchto per si vyzkoušeli už i mnohé slavné osobnosti. Například americký letec Charles Lindbergh, známý především prvním sólovým přeletem Atlantského oceánu, s ním psal během svého historického letu svůj deník.

Nyní je na trhu zbrusu nové luxusní pero Waterman Exception Solid Gold, které pořídíte za cenu celkem slušného auta či menšího bytu 325 000 Kč. Toto pero je vyrobeno z 18karátového zlata a má velice neobvyklý čtvercový tvar, který ihned zaujme vaši pozornost. Ze zlata není vyrobeno jen tělo pera, ale také samotný hrot, což vás může překvapit ještě víc. Pero je ručně leštěno, jednotlivě číslováno a na závěr otestováno specialistou. Budete mít tedy jistotu, že vlastníte skutečný originál, což by podle mého názoru mělo být za tyto peníze samozřejmé.

Jestliže si budete chtít pero Waterman Exception Solid Gold koupit, je nutné abyste si zvolili příslušný hrot pera. Na výběr máte ze čtyř druhů hrotů. Hrot F, který je velmi slaboulinký a jen mírným tlakem zanechává na papíře jemnou stopu. Tento hrot si oblíbily především ženy. Dále pak M, který je střední a je tak vhodný pro všechny. EX je hrot velmi slabý a je určen pro ruku s velmi lehkým dotekem. A jako poslední hrot B, který je široký a zanechává tak širokou stopu.

Pero Waterman Exception Solid Gold dostanete v krásné modré dárkové krabičce a veškeré příslušenství si k němu budete moci zakoupit už za přijatelnější ceny. Jestliže se tedy chcete vzdát auta, bytu nebo dovolených na několik let dopředu, můžete si pořídit pero Waterman Exception Solid Gold za 325 000 Kč.

Toto luxusní pero můžete zakoupit v e-shopu www.luxusni-pera.cz.

Zdroj: http://www.plnici-pera.cz/

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii doplňky, ostatní, technika a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu