Originální kotníčkové boty pro podzimní sezónu

Originální kotníčkové boty pro podzimní sezónu

1. září 2012, originální kotníkové boty, kotníčkové boty cvočky, kotníčkové boty zipy, kotníkové boty na podpatku, kotníkové boty Zara, kotníkové boty Bershka, ankle boots

Sponzorované odkazy

Výběr podzimních bot není nikdy příliš snadný. Hravé počasí nás většinou nutí, ať chceme nebo ne, pořídit nejméně dva páry bot. V potaz bereme funkčnost i design obuvi. Chceme se připravit na večírky, kulturní akce, ale zároveň se snažíme vyvarovat situacím, kdy venku prší a my nemáme vhodnou obuv.

Letošní sezóna již ale není na trendy tolik opatrná, a proto bychom do ní měli vstoupit odvážně. Trendy jsou nášivky, cvočky, zipy i jiné výrazné prvky, které vytvoří z jednoduchých bot výrazný módní prvek. Pokusme se tedy spojit funkčnost a trendy. Při trošce hledání zajisté vypátráme originální boty, které využijeme pro více příležitostí. Právě takovými se mohou stát kotníčkové podzimní boty.

Cvočky a zipy zdobí podzimní kotníčkové boty

Dámská obuv má u nás prozatím stále větší zastoupení. Setkáváme se tak s kotníčkovými botami na podpatku, na platformě, v podobě sportovní obuvi i v podobě elegantní na nízké podrážce. Letos zdobí všechny takové typy bit cvočky nebo zipy. Dodávají jim specifický look a nám napomohou k dokonalé tečce celého outfitu.

Boty s otevřenou špičkou si mnohdy v podzimních dnech nemůžeme dovolit a ony na nás přitom tak smutně hledí z botníku. Pořiďme si kotníčkové boty s otevřenou špičkou, které unosíme k úzkým džínám, legínám i k sukni. Hravě seženeme i takové, které zdobí moderní cvočky.

Ovšem někdy stačí k docílení originality pouhopouhý zip, přazky nebo spony.

Pochopitelně se nejedná o hit pouze v dámské módě. Pánové si také mohou užívat do sytosti punkových prvků. Nejvíce se objevují cvočky a výrazné spony.

Originální dámské pánské kotníčkové boty podzim 2012

Někdy není cvočků a zipů k originalitě potřeba. Na podzim objevíme v obchodech kotníčkové boty se zajímavým tvarem špiček, vykrojením, šněrování či podrážkou. Často se také setkáme s materiálem broušené kůže.

Zejména podpatek u dámské kotníčkové boty může zcela změnit její ráz. Ještě připomenu jeden trend a tím jsou kované špičky, případně podpatky. Vídáme je u lodiček i balerín a kotníčkové boty nemohou tvořit výjimku.

Zdroj: www.zara.com , www.bershka.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu