Kožené bundy patří mezi velké trendy podzimní sezóny

Kožené bundy patří mezi velké trendy podzimní sezóny

5. září 2012, bundy podzim 2012, podzimní bundy pánské, podzimní bundy dámské, kožená bunda, dámská kožená bunda, pánská kožená bunda, kožené bundy podzim 2012, bunda z broušené kůže, bunda imitace kůže

Sponzorované odkazy

Někteří z nás považují kvalitní koženou bundu za základ šatníku. Neutrální model bundy může v šatníku přežít i desítky let. Stačí vybrat vhodnou barvu, střih a věnovat kožené bundě náležitou péči. Vyžaduje ale dnešní doba neutrální modely?

Je pravdou, že v současné době se originalitě meze nekladou a naopak je žádoucí kombinovat zdánlivě nekombinovatelé. Populární jsou v podzimní sezóně punkové prvky a zajímavé střihy. Bundy zdobené cvočky i jinými prvky nabízí na příklad značka Zara.

Dámské kožené bundy Mango

V obchodech Mango jsou letošní podzim k dostání rozmanité střihy kožených bund. Nechybí ani** broušená kůže** a modely v duchu aktuálních módních trendů. Na první pohled nás zaujme různorodost stylů, barev a originálních detailů. V obchodech i na internetových stránkách také můžeme čerpat inspiraci, jak kožené bundy kombinovat a sladit v perfektní outfit.

Pánské kožené bundy Mango

H.E. by Mango nabídne i pánům možnost zakoupit stylovou koženou bundu. Mnohé jistě potěší využití nápletů, velkého množství kapes a trendy provedení.

Imitace kůže a bundy podzim 2012

Pochopitelně ne každý je příznivce kožených výrobků. V tuto chvíli přichází na řadu varianta v podobě imitace kůže. Takové bundy jsou dnes běžně k dostání a nebudou chybět ani v podzimních kolekcích značek. Jako ukázku jsem vybrala pánskou bundu H&M ve střihu „křivák“ a právě v provedení imitace kůže.

Téměř totožná bunda je dostání i v dámském oddělení. Taktéž střih „křivák,“ jen o něco kratší.

Imitace kůže umožňuje prodejcům stanovit nižší cenu, a tak k této variantě (i s přihlédnutím k životnímu prostředí) přistupují stále častěji. Od pravé kůže jsou takové bundy na první pohled k nepoznání.

Při bližším prohlédnutí i ohmatání bývají rozdíly rychle patrné. Nejvýraznějším z nich je pravděpodobně rozdíl kvality zpracování a materiálu.

Zdroj: www.mango.com , www.bershka.com , www.zara.com , www.hm.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu