Je leopardí potisk stále in?

Je leopardí potisk stále in?

14. září 2012, leopardí potisk, leopardí vzor

Sponzorované odkazy

Ještě před několika lety si pod pojmem leopardí potisk mnozí fanoušci české módní scény představili drobnou blogerku Sandru Leopardovou, která je v leopardím kabátku na první pohled zaujala. Dnes tento potisk vídáme na ulicích pravidelněji a zároveň smíme mluvit v této souvislosti o módním trendu. Často se ovšem při snaze vypadat in některým jedincům stalo, že outfit překombinovali. A tak se dodnes prohánějí po ulicích dámy v leopardích legínách s leopardí bundičkou a leopardí kabelkou. Jedná se o otázku vkusu každého z nás a samozřejmě někteří kombinují svůj outfit velmi rafinovaně a žensky. Jak je to s trendem leopardího vzoru tento podzim?

Na jednu stranu bychom mohli říci, že se jedná o trend, který se začíná dostávat do pozadí a začínají ho nahrazovat trendy nové. Na druhou stranu jsme si také jistě zvykly, že do Čech se trendy dostávají pomaleji a ještě pomaleji je mnozí přijímají. Myslím, že podzim je právě tím zlomovým obdobím, kdy už si téměř všichni na tento potisk zvykli a jeví o něj zájem více lidí.

Navíc jako ustálený trend si již může dovolit větší nápaditost a propojení s ostatními trendy sezóny. Tím je na příklad peplum. Co říkáte na leopardí sukýnku peplum?

Navíc dámy nejsou jediné, kdo si může leopardí potisk dopřát. I pánská móda tento prvek uvítala a v podzimních kolekcích mu dává také prostor.

Doplňky s leopardím potiskem perfektně doladí jednoduchý outfit. Oblíbené jsou zejména kabelky s leopardím vzorem nebo boty. S těmi se setkáváme v podobě kotníčkových bot s leopardím potiskem, ale také lodiček nebo i tenisek.

V chladnějších dnech nejvíce oceníme hřejivý kabátek. Leopardí provedení bude i tento podzim běžně k dostání.

Další variantou je jednoduchý svetřík, který nabízí na příklad módní značka Zara.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com www.love-secondhand.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu