Trendy podzimní potisky 2012

Trendy podzimní potisky 2012

8. září 2012, zvířecí, leopardí, květovaný potisk, květy, orient, orientální potisk, etno, podzim 2012, potisk, potisky, podzimní potisky, podzimní trendy, trendy 2012

Sponzorované odkazy

Podzim klepe na dveře, počasí je jako na houpačce – jednou teplo, pak přichází ochlazení a pořád dokola. Jaké potisky nám budou vládnout na podzim tohoto roku, si ukážeme níže.

ETNO A ORIENT

Pro podzim 2012 se inspirujme východem – ať už dálným či blízkým. Etno výšivky, korálky a vzory jsou velmi trendy. Kombinujte s kožešinkou či ovčí vlnou – v těch vám bude příjemně teplo, až k nám dorazí deštivé dny. Etno móda se nese hlavně v teplých barevných odstínech, tzn. béžová, oranžová, žlutá, cihlově červená aj. zemité odstíny. Vhodnou obuví k etno stylu jsou kozačky nebo kotníčkové boty. Skvěle vypadají etno plédy, volné svetry nebo legíny. Orientální potisky naopak působí luxusnějí, tato móda je výrazně barevná a mezi časté potisky patří květy, ptáci a orientální motivy různých kultur. Často je tento styl doprovázen saténem a zlatou barvou (zlaté výšivky, potisky, kamínky, apod.). Výborně vypadá orientální tunika ke klasickým černým legínám nebo k úzké pouzdrové sukni. Pokud máte ráda maxišaty – věříme, že i zde si vyberete. Orientální motivy látek jsou inspirovány především Japonskem a Indií.

KVĚTOVANÉ POTISKY

Byly hitem jara a na podzim jsou znovu zpět. Ovšem narozdíl od jarních rozkvetlých zahrad v pastelových tónech zde máme výrazné velké květy v pestrých barvách (často exotické květiny z pralesů, apod.) a listy nejrůznějších rostlin. Květované šaty jsou hitem pro teplé podzimní dny, kostýmek naopak horkým favoritem pro formální či jiné schůzky.

ZVÍŘECÍ MOTIVY

zvířecí motivy se s podzimem opět vrací. Nejběžnější a také nejoblíbenější leopardí potisk je zpět, ale v novém kabátku. Zvířecí potisk se bude nosit hlavně ve zvětšené formě, tzn. drobný zvířecí motiv potkáte zřídka. Velkým trendem budou svetry, ke kterým oblečte džíny a kabelku přes rameno. Další trefou do černého jsou pouzdrové šaty či top s volánky v pase. Zvířecí potisky se skvěle doplňují s džínovinou a především černou barvou. S doplňky buďte v tomto případě opatrná – potisk je nápadný dost, proto doplňky příliš neupozorňujte na ostatní partie těla. Dlouhý řetízek s jednoduchým přívěskem nebo nápadný prsten budou to pravé.

Zdroje: Thinkstock, www.karmaloop.com, www.asos.com

Autorem článku je Tereza. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu