Nebojte se ho! – Gothic trend

Nebojte se ho! – Gothic trend

16. září 2012, gothic, podzim 2012, podzimní trendy, šperky, módní doplňky, kalhoty, šaty, sukně, šortky, tílka, trička, halenky, černá

Sponzorované odkazy

Určitě jste se už setkaly nebo jste někde slyšely o gothic módě. Jedná se o módu vyznavačů gothic stylu a hudby. Jenže o tohle tady nejde! Nevěřili byste, jaká dokáže gothic móda být, když si s ní trochu pohrajete. Nemusíte se fanouškům gothic podobat, jen stačí, když si od nich trochu ukradnete. Inspirujte se jimi a noste krajku, černou barvu, motivy křížů či lebek.

Gothic trend letošní podzim opravdu pofrčí. Mnoho předních návrhářů se gothic stylem nechalo inspirovat. Nevypadá to vůbec vulgárně ani nevkusně, ale právě naopak, je to elegantní. Vzpomínáte, že v létě 2012 byly v módě především neonové barvy? Teď na podzim je tedy zapotřebí přibrzdit a vyzkoušet tak trochu gothic!

Vogue kolekce podzim/zima 2012:

Vršky

Gothic móda je známá především svými vyzývavými korzety, ale ty vůbec nosit nemusíte a můžete být stále in. V klasickém tričku, tílku, halence, svetříku nebo módním body. V černé barvě s tím správným potiskem. Ušité samozřejmě ze správného materiálu. Velmi dobře může gothic vršek vypadat, i když si ho vezmete ke klasickým riflím a zvolíte k němu správné doplňky.

Spodky

Jestliže chcete být sladěné celé v gothic stylu, určitě si pořiďte přiléhavé kalhoty, kraťasy nebo půvabné sukně. Není to nic nového. Kožené kalhoty nebo lesklé legíny nejsou nic ojedinělého, stejně tak jako černé šortky a sukně. Budete v nich vypadat velmi sexy a neodolatelně. Především budete působit nevšedně, ale zároveň vytříbeně.

Šaty

Šaty inspirující se gothic fashion jsou kapitolou samy o sobě. Jsou naprosto dokonalé a uchvátí určitě každou z nás. Při plesové sezóně je rozhodně využijete, protože v takovýchto šatech se nebudete stydět někam jít. Budete královnou večera.

Boty

Gothic botičky jsou skutečně velmi chytlavé! Jsou roztomilé i drsné zároveň. Odvažte se a pořiďte si je. Rozhodně nebudete takovéto investice litovat. Protože gothic boty si určitě užijete. Vysoké nebo nízké, na podpatku či platformě. Všechny jsou dokonale vkusné!

Doplňky

Jestliže dbáte na celkový dojem, měla byste si pořídit nějaký ten módní doplněk inspirovaný gothic fashion. Jedná se tu především o kabelky, šátky anebo také rukavičky. Jsou velmi krásné a jen tak byste si určitě něco takového nekoupila. Teď máte tu možnost, tak ji nepropásněte!

Šperky

Jestli vás zatím nic neoslovilo, tak šperky musí. V módě jsou především velké náhrdelníky. Čím větší, tím lepší. Nejlepší jsou vůbec ty, které zakrývají celý váš dekolt. Ostatní šperky se k náhrdelníku jen dolaďují. Zahrajte si na drsného andílka. Určitě vám to zvedne sebevědomí.

Zdroje: www.polyvore.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, kabelky, kozačky, lodičky, módní peklo a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu