Myslíme i na ty nejmenší! - Dětská móda podzim 2012

Myslíme i na ty nejmenší! - Dětská móda podzim 2012

21. září 2012, oblečení pro miminka, H&M, Lindex, Reserved, Benetton, dětská móda, podzim 2012, oblečení pro děti

Sponzorované odkazy

Nejen dospělí, ale také děti mají svou vlastní módu. V každé sezóně nastupují nové a nové kolekce. I když to možná některým z vás připadá zbytečné, někteří zase naopak velmi dbají na image svých dětí, tak jako přední módní značky. A dětské oblečení je navíc tak moc roztomilé, že by byla škoda ho nějakým způsobem opomenout nebo dokonce vynechat!

H&M

Velmi oblíbená značka v Čechách i v mnoha jiných zemích světa přichází tento podzim s krásnou dětskou kolekcí. Velice se zde zaměřila na pestré barvy. Letět bude tyrkysová, zelená nebo oranžová a u holčiček pak fialová, růžová nebi červená. V této kolekci naleznete vše, co budou vaše ratolesti na podzim potřebovat – svetry, mikiny, kalhoty, vesty, bundičky a tak dále.

Lindex

Dětské kolekce Lindex jsou rozděleny do pěti kategorií podle věku dítěte. Najdete tu tedy oblečení pro miminka (0–1 rok), chlapce a dívky od 1–7 let a od 8–14 let. Oblečky pro miminka jsou velmi roztomilé a vůbec se nesnaží podobat oblečení dospělých. Stejně tak je tomu i malých holčiček. Chlapci se ve svém oblečení ale budou připadat jako velcí muži. In budou u chlapců především úzké kalhoty, propínací svetříkyhuňaté svetry.

Benetton

Podzimní kolekce pro děti od Benettonu je úplně něco jiného. Benetton vsadil především na svou reklamní kampaň, která nadchne každého. Malí a mladí modelové a malé a mladé modelky vypadají úžasně. V jedné ze svých kampaní zapojili do focení i pejsky, kteří s dětmi perfektně ladí. A to nemluvím o fotkách miminek, které jsou více než rozkošné.

Reserved

Další dostupnou módou je značka Reserved. Dětské oblečení je zde též rozděleno do kategorií podle věku. Vsází se zde především na potisky oblíbených pohádkových hrdinů a u oblečení pro větší děti si zase Reserved pohrál se střihy. Všechno oblečení se spolu dá skvěle kombinovat. V obchodu Reserved si určitě vyberete.

Zdroje: www.reserved.com www.hm.com www.benetton.com www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu