Boty do tanečních – praktičnost versus trendy

Boty do tanečních – praktičnost versus trendy

24. září 2012, boty do tanečních, společenská obuv, jaké nosit boty do tanečních, dámské společenské boty, pánské společenské boty

Sponzorované odkazy

Plesová sezóna přináší v šatníku menší změny. Zejména návštěvníci tanečních si musí pořídit vhodný oděv a pochopitelně také obuv.

Často se přitom nechávají ovlivnit módními trendy, které sice vykouzlí krásný outfit pro fotografii, ale méně praktický pro tanec.. Jaké jsou boty do tanečních 2012? Podle čeho obuv vybírat a je možné zakoupit krásné a pohodlné boty v jednom modelu?

Dámské boty do tanečních

Dívky si přejí vypadat v tanečních moderně a pokud možno co nejlépe. Na úkor pohodlí volí někdy šaty, které jsou do tanečních nevhodné i nepraktické. Stejné je to s obuví. Pravidelně potkávám na plesech dívky bojující s vysokými podpatky při chůzi, natož při tanci. Pokud vám ale podpatky problémy nedělají a v tanci už máte také nějaké zkušenosti, jistě si vyberete z nabídky lodiček a sandálků s užším podpatkem.

Jednoduché šaty si mohou vysloužit i výraznější společenské boty.

Ozdobné řemínky u společenských sandálů sice vypadají hezky, ale zvolte je pouze pro výjimečnou příležitost. Řemínky pravděpodobně po určité době začnou nepříjemně řezat do nohou.

Klasické černé lodičky nic nezkazí. Ač bychom měli vybírat spíše uzavřenou obuv, jistě nám budou lodičky s otevřenou špičkou také odpuštěny. Ovšem pozor na významné událostí. Takový Ples v Opeře smíme absolvovat jedině v uzavřené obuvi.

Nicméně nejvhodnější je samozřejmě speciální taneční obuv. Ta má měkkou podrážku, dobrý sklon, ideální výšku i šířku podpatku a dlouhou životnost.

Pánské boty do tanečních

Chlapci se s elegantním oblečením a obuví sžívají se stále většími problémy. Na plesy dorazí často v džínách a i do tanečních se snaží proklouznout alespoň v teniskách. Etiketa však ukládá nosit do společnosti černou lakovanou obuv.

Vezměte takové boty jako investici do budoucnosti. Využijete je pro jakoukoli společenskou příležitost a ten jeden kousek v šatníku příliš místa nezabere.

Zdroj: www.shopstyle.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu